News

Ea este femeia care și-a pierdut viața în accidentul de tren de la Galați. Era conductor și urma să plece în cursă la Mărășești. „Of, ce durere pentru familie”

Accidentul de tren de la Galați a avut și o victimă. O femeie și-a pierdut viața în ciuda eforturilor disperate ale medicilor.
26.03.2023 | 08:09
Ea este femeia care sia pierdut viata in accidentul de tren de la Galati Era conductor si urma sa plece in cursa la Marasesti Of ce durere pentru familie
Cine este femeia care a murit în accidentul de tren din Galați. . Sursa foto - colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Femeia care și-a pierdut viața în urma accidentului de tren din Galați era angajată a CFR-ului. Aceasta lucra în funcția de conductor de tren și se pregătea să plece în cursă pe ruta Galați – Mărășești.

Cine este femeia care a fost ucisă în accidentul de tren de la Galați

Nu a mai apucat să facă acest lucru și, din nefericire, familia se pregătește acum de înmormântare. „Gina Basoc este șefa de tren care și-a pierdut viața, în această seară, în urma accidentului feroviar produs în Gara Galați. Urma să plece în cursă pe relația Galati – Mărășești, însă nu a mai apucat. Avea doar 53 de ani. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, au notat cei de la Feroviarul Român

ADVERTISEMENT

Femeia a intrat în stop cardio respirator, a fost dusă la terapie intensivă şi la scurt timp a murit. “Urmare accidentului feroviar care s-a produs în această seară, în stația Galați, CFR Călători anunță cu regret că doamna conductor a trenului R 7576, a decedat la spital.

Inițial a fost stabilizată pe peron și în drum spre spital de către serviciul Ambulanță ajuns la fața locului, dar un nou stop cardio respirator survenit la spital, i-a fost fatal. CFR Călători prezintă condoleanțe și va acorda întregul sprijin familiei îndoliate”, a transmis CFR Călători

ADVERTISEMENT

Vă reamintim că în urma impactului au fost avariate locomotiva și vagonul. Cauzele care au generat acest accident vor fi stabilite de o echipă de cercetare.

Ca o primă măsură imediată, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a cerut verificarea infrastructurii feroviare și a mecanicilor din toată țară.

ADVERTISEMENT

„În momente de grea încercare, niciun cuvânt nu poate alina pierderea persoanei dragi, suferința și durerea. În urma accidentului feroviar din Galați în care conductorul trenului R7576 și-a pierdut viața, transmit sincere condoleanțe familiei îndurerate”, a punctat și oficialul.

Vă readucem aminte că o locomotivă a lovit în plin un vagon al unui tren de călători, rănind patru persoane. Din păcate, conductorul Gina Basoc și-a pierdut viața. CFR Călători a anunțat că printre victime sunt trei angajați ai companiei și un călător.

ADVERTISEMENT

Pe rețelele de socializare nu au întârziat să apară mesajele. Mai mulți colegi și cunoscuți și-au exprimat regretul pentru dispariția angajatei CFR. „Drum lin către îngeri dragă colega. Sincere condoleanțe familiei. Trist, foarte trist”, a notat Banciu Elena. 

„Of, ce durere pentru familie”, „Ce durere fără mângâiere! Dumnezeu să te odihnească în pace Gina!”, au fost alte postări

ADVERTISEMENT
Tags: