Life

Ea este femeia de care Prințul William s-a îndrăgostit nebunește. Kate Middleton ar fi putut deveni istorie

Cine este femeia care l-a cucerit pe Prințul William. A vrut să înceapă o relație cu ea atunci când s-a despărțit de actuala Prințesă de Wales.
10.11.2023 | 00:00
Ea este femeia de care Printul William sa indragostit nebuneste Kate Middleton ar fi putut deveni istorie
Cine este femeia de care s-a îndrăgostit Prințul William. Sursa foto: colaj Fanatik/ Hepta.ro
ADVERTISEMENT

William și Kate Middleton par cuplul ideal și nimeni nu s-ar gândi că la brațul prințului ar fi putut exista o altă femeie. Totuși, în trecut, în timpul unei despărțiri, acesta a pus ochii pe altcineva. Tânără, însă, l-a refuzat.

Cine este femeia de care s-a îndrăgostit Prințul William. Nu este vorba despre Kate Middleton

În prezent, Prințul William este un soț și un tată dedicat pentru cei trei copiii pe care îi are împreună cu Kate Middleton. Este un exemplu pentru mulți bărbați și nimeni nu și-l imaginează alături de altcineva.

ADVERTISEMENT

Totuși, el și Kate Middleton au fost la un moment dat despărțiți pentru câteva luni. Se întâmpla în vara anului 2004, iar în acea perioadă o femeie suberbă l-a cucerit pe Prințul William.

Este vorba despre Isabella Anstruther-Gough-Calthorpe, care acum are 43 de ani. Ea este sora vitregă a Cressidei Bonas, fosta iubită a Prințului Harry. Iar la vremea în care l-a întâlnit pe prinț era o tânără actriță aspirantă.

ADVERTISEMENT

L-a refuzat pe William

Tina Brown a susținut în cartea sa, The Palace Papers, că William s-a îndrăgostit nebunește de Isabella Calthorpe, însă aceasta nu i-a dat prea multă importanță, având alte planuri cu viața sa.

Isabella a devenit actriță de teatru în 2005, după ce a absolvit cursurile Academiei de Muzică și Artă Dramatică din Londra. Ulterior, femeia care i-a picat cu tronc soțului lui Kate Middleton a jucat în mai multe filme și seriale de succes.

ADVERTISEMENT

 „William era fascinat de ea, dar Isabella era prea frumoasă și bine conectată pe scena socială pentru a găsi interesant faptul de a fi o iubită regală”, a dezvăluit Tina Brown.

Ultima dată când Isabella Calthorpe a apărut într-o producție cinematografică a fost în anul 2013, în filmul Fedz. Tot atunci, ea s-a căsătorit cu m Branson, fiul magnatului britanic Sir Richard Branson, împreună cu care are doi copii.

ADVERTISEMENT

Ceremonia a avut loc la cabana privată de safari a tatălui fetei, lângă Parcul Național Kruger din Africa de Sud. Prezente au fost și verișoarele Prințului William, Prințesa Beatrice și Prințesa Eugenie, notează okmagazine.ro. 

ADVERTISEMENT