Life

Ea este olimpica admisă la Medicină, care vinde legume în piață. Poveste impresionantă de viaţă

O studentă olimpică la Facultatea de Medicină vinde legume în piață. Cântă, vorbește limbi străine și totuși o găsești zilnic la tarabă.
16.07.2023 | 11:46
Ea este olimpica admisa la Medicina care vinde legume in piata Poveste impresionanta de viata
Studenta la medicină care vinde legume in piață Sursa Facebook
ADVERTISEMENT

O studentă olimpică la Facultatea de Medicină a ajuns să vândă legume în piață. Numele ei este Diana Necula o tânără care abia a absolvit liceul. Tânăra a intrat la Facultatea de Medicină, iar în timpul liber vinde cot la cot cu alți comercianți legume în piață.

Cum a ajuns o studentă olimpică admisă la Medicină să vândă legume în piață

Diana Necula a absolvit Colegiul Național „Bogdan Petriceicu Hasdeu’ din Buzău. Tânăra a dat admitere la Facultatea de Medicină și a intrat din prima. Este olimpică de excepție și mândria familiei sale. Cu toate acestea, adolescenta muncește cot la cot cu familia ei la ferma de legume pe care aceasta o deține.
Tânăra poate fi găsită în Piața Centrală din Buzău. Nu se rușinează absolut deloc cu acest lucru, mai ales că este vorba despre afacerea familiei sale și se bucură să-și ajute părinții.

ADVERTISEMENT

Diana le oferă zilnic comercianților și clienților o lecție de viață

Localnicii o cunosc bine pe Diana și o consideră un exemplu demn de urmat. Este un copil talentat: cântă, vorbește limbi străine și mai are o pasiune uitată de unii tineri: cititul. În plus, tânăra oferă tuturor cumpărătorilor, care deja o cunosc, o lecție de viață.

„Diana Necula este un lider al generației ei. Săptămâna aceasta a susținut examenul de Bacalaureat și astăzi este în Piața Centrală din Buzău, unde vinde producția părinților ei, la taraba cu numărul 227.
Diana e absolventă de Haşdeu și este deja admisă la Facultatea de Medicină din București. A urcat pe podium la Olimpiada Națională de Biologie și și-a dobândit singură acest drept.

ADVERTISEMENT

Natural și fără trac își face treaba. Muncește. Muncește și se dezvoltă social, înțelegând pe ce lume trăiește și care este este viața reală a oamenilor. Diana este un copil talentat: cântă, vorbește limbi străine, citește, scrie”, după cum relatează paulnegoita.ro.

Ce spun colegii comercianți din piață de tânăra studentă olimpică la Medicină

Diana provine dintr-o familie cu studii superioare și posibilități. Mama ei este învățătoare și ea este cea care i-a insuflat tinerei pasiunea pentru cultură. Totodată, și pe mama sa o poți găsi deseori la tarabă în piață.

ADVERTISEMENT

Cei care cunosc familia Necula spun că legumele pe care le cresc membrii săi sunt speciale și merită toată încurajarea comunității.„Diana Necula vinde la piață și nu o face numai astăzi. A făcut-o și pe frig, și-n ploaie și ori de câte ori a fost nevoie să-și ajute familia și nu doar așa, la final de producție, ci muncind efectiv în solarele familiei de la Gherăseni.

Diana nu vine dintr-o familie fără posibilități materiale. Din contră! Cu toate acestea muncește și în felul acesta află ce trebuie despre viața reală. De aceea va avea succes și în viitor!

ADVERTISEMENT

Diana vine dintr-o familie cu posibilități intelectuale. Nu este o excepție nici sub aspect intelectual în familia ei și nici în ceea ce privește munca. Mama Dianei este director la Școala din Gherăseni, ceea ce nu o împiedică să lucreze în grădina proprie și să scoată pe piață produse foarte bune”, mai relatează sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT
Tags: