News

Ea este tânăra mămică decedată la spitalul din Sibiu. Betina e plânsă de cei din jur: ”A luptat pentru viața ei până în ultima clipă”

Betina, tânăra mămică de doar 32 de ani decedată la Spitalul Județean din Sibiu, a adus o undă de durere în rândul celor din jur.
08.04.2024 | 17:26
Ea este tanara mamica decedata la spitalul din Sibiu Betina e plansa de cei din jur A luptat pentru viata ei pana in ultima clipa
Ea este Betina, tânăra mămică de 32 de ani decedată la spitalul Sibiu: ”A luptat pentru viața ei până în ultima clipă cu un zâmbet cald”. Sursa foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Betina Balteș, o femeie de 32 de ani din județul Sibiu, este tânăra mămică decedată în weekendul trecut la spitalul din municipiul situat în centrul țării. Dispariția ei a adus un val de lacrimi și de tristețe în comunitate.

Ea este Betina, tânăra mămică de 32 de ani decedată la spitalul Sibiu: ”A luptat pentru viața ei până în ultima clipă cu un zâmbet cald”

Încă o tânără mamă din România se stinge pe un pat de spital. O femeie de 32 de ani din localitatea Șelimbăr a murit în noaptea de 5 spre 6 aprilie, la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Sibiu. Cu doar câteva zile înainte de tragedie, femeia născuse o fetiță la o clinică privată.

ADVERTISEMENT

Joi, 4 aprilie, tânăra s-a prezentat la urgențe, cu sânii umflați, dar fără febră sau alte simptome. I-a fost prescris un tratament. După 24 de ore, femeia a revenit, în stare gravă, iar medicii au încercat să o salveze, dar fără succes. După acest caz dramatic, Spitalul Judeţean Sibiu a anunțat că efectuează o anchetă.

Femeia decedată la spitalul sibian se numește Betina Balteș. În vârstă de 32 de ani, aceasta locuiește în Șelimbăr, o comună cu 17.000 de locuitori din județul Sibiu.

ADVERTISEMENT

Dispariția fulgerătoare a tinerei a lăsat în urmă o familie îndurerată și o comunitate în stare de șoc. Cei care au cunoscut-o spun că tânăra era o fire plină de nădejde, blândă și veselă.

În mediul online, Biserica Baptistă Betania Sibiu a transmis un mesaj plin de emoție despre tânăra mămică decedată. ”Jertfa unei inimi de mamă cunoaște dăruire și iubire ce trec dincolo de ‘aici’ și ‘acum’. Aducând pe lume un dar ceresc, Betina Balteș a cunoscut bucuria deplină de a fi mamă, cu un zâmbet ce mereu a caracterizat-o, deși durerile din trup au fost mereu prezente.

ADVERTISEMENT

Aşa o cunoaștem toți cei ce am întâlnit-o măcar odată în viață: plină de nădejde, blândă și veselă! A luptat pentru viața ei până în ultima clipă cu un zâmbet cald”, se arată pe pagina de Facebook a bisericii.

Mesaj pentru apropiații tinerei mame: ”Să ne arătăm atașamentul față de familia greu încercată prin donațiile noastre”

Reprezentanții bisericii citate mai spun, în mesaj, că slujbele de priveghi ale tinerei vor avea loc în Șelimbăr, luni de la ora 19 și marți de la ora 12. Cei care vor participa sunt încurajați ca, în locul coroanelor, ”să ne arătăm atașamentul față de familia greu încercată prin donațiile noastre”.

ADVERTISEMENT

”Conform rânduielii bisericii noastre, încurajăm ca în locul coroanelor specifice acestei ocazii să ne arătăm atașamentul față de familia greu încercată prin donațiile noastre care vor putea fi puse la capela de la Misiunea Pacea, unde vor avea loc slujbele de priveghi. Continuăm să ne rugăm ca Dumnezeu să întărească familia greu încercată”, se mai arată în postare.

ADVERTISEMENT