Life

Ecaterina Ladin, Dalida în Las fierbinți, confesiuni despre soț și copii: „M-a cerut în seara de Crăciun”

Ecaterina Ladin, cunoscută de publicul larg pentru rolul Dalida din serialul de comedie Las fierbinți, a vorbit despre viața de familie, făcând câteva confesiuni unice.
28.02.2022 | 11:51
Ecaterina Ladin Dalida in Las fierbinti confesiuni despre sot si copii Ma cerut in seara de Craciun
Ecaterina Ladin, Dalida din Las Fierbinți, căsătorită de mai bine de 7 ani cu Laurențiu. Foto: Instagram/ libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Ecaterina Ladin, Dalida din Las Fierbinți, este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi. Rolul pe care îl joacă în serialul produs de PRO TV, care timp de 20 de sezoane se menține pe primul loc în audiențe, a pus-o pe artistă în lumina reflectoarelor.

Ecaterina este căsătorită de mai bine de 7 ani cu Laurențiu, cu care are doi băieți minunați împreună.

ADVERTISEMENT

Vedeta PRO TV și-a deschis sufletul într-un interviu recent, în care a vorbit despre cum a fost cerută de nevastă și care sunt provocările vieții de familie.

Ecaterina Ladin și-a cunoscut soțul la mare. I-a fost la început șef

Despre bărbatul cu care speră să ajungă până la adânci bătrâneți spune că este un tip tradițional și că relația cu el a fost construită treptat. Niciunul nu s-a grăbit în ceea ce privește mariajul, însă el a sosit în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

Dalida din Las Fierbinți a povestit cum l-a cunoscut pe bărbatul ei, dar și cum a primit inelul mult visat.

„Soțul meu a fost, prima dată, șeful meu. L-am cunoscut într-un club de la mare, unde eu m-am angajat. Nu știu dacă a fost o chimie de la început, că aveam foarte mult de lucru, mai ales că munceam noaptea și ziua mai mult se dormea.

ADVERTISEMENT

M-a scos la film, însă, abia toamna, când contractul meu încetase. Deci, nu a ieșit cu angajata în oraș”, a declarat Ecaterina Ladin pentru revista Viva!.

Actrița nu va uita niciodată unul din cele mai frumoase momente petrecute alături de Laurențiu. Cererea în căsătorie a fost una de basm. „Laur m-a cerut în căsătorie în seara de Crăciun, la masa cu familia, în genunchi, ca în cele mai romantice filme. Cred că am meritat asta și, drept dovadă, îi mulțumesc, în diferite forme, în fiecare zi”, a completat Ladin.

ADVERTISEMENT
Ecaterina Ladin, alături de soț și cei doi băieți. Foto: Facebook

Dalida din Las Fierbinți, mândră de cei doi băieți pe care îi are

Actrița a devenit pe parcurs mama a doi băieți, Marcu și Petru, rod al iubirii dintre ea și Laurențiu.

Rolul de mamă este, de departe, cel mai provocator și mai interesant din viața ei, căci, susține ea, a reușit să o schimbe destul de mult. Despre viața cu doi copii, vedeta a spus că nu este una ușoară, dar au reușit să facă față atât ea cât și soțul ei. Perioada pandemiei a unit și mai mult familia.

„Marcu este băiat mare acum și mă pot înțelege cu el. Este foarte receptiv și de mare ajutor. Am recuperat timp cu Marcu și cu Laur. Mă bucur tare mult de toate amintirile pe care ni le-am creat. în perioada asta”, a mai spus artista.

ADVERTISEMENT