Life

Echipa Faimoșilor de la Survivor România, scindată din nou. Ce tabără și-a format CRBL

Echipa Faimoșilor de la Survivor România este din nou ruptă în două tabere! Pe de o parte, CRBL a strâns lângă el două dintre cele mai puternice concurente, iar de cealaltă parte e Cătălin Zmărăndescu.
14.03.2022 | 20:54
Echipa Faimosilor de la Survivor Romania scindata din nou Ce tabara sia format CRBL
ADVERTISEMENT

Echipa Faimoșilor de la Survivor România este mai scindată ca niciodată. Se pare că plecările anumitor concurenți despre care s-a spus că ar fi tras echipa în jos nu i-a unit pe Faimoși, ba dimpotrivă. S-au creat noi intrigi și noi alianțe, unele la care nu se aștepta nimeni.

Echipa Faimoșilor de la Survivor România, din nou scindată

Este un meci pe față între Cătălin Zmărăndescu și CRBL, care luptă unul împotriva celuilalt prin interpuși. Acest lucru a devenit evident la consiliul exilului, când TJ Miles l-a nominalizat pe CRBL, iar Cătălin Zmărăndescu a ținut să îi sară în apărare constănțeanului, spre surprinderea tuturor.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, CRBL s-a apropiat destul de mult de Elena Chiriac și Laura Giurcanu. Fetele i-au luat apărarea lui CRBL în camp, după ce TJ a spus că artistul este lingușitor și nu îi inspiră încredere. Elena a spus că Eduard a avut dintotdeauna idei și că până acum nu s-a apropiat de grup deoarece existau anumite persoane cu care nu voia să stea, precum Andreea Tonciu sau Emil Rengle.

Zmărăndescu a făcut pe avocatul tiktoker-ului din Constanța, spunând că din cauza faptului că vorbește greu limba română, multe din lucrurile pe care le spune pot fi înțelese pe dos.

ADVERTISEMENT

„TJ se exprimă destul de greu. Nu înțelege multe chestii. Când a avut de ales, n-a știut să-și facă argumentele cum trebuie”, a declarat Zmărăndescu în camp, în show-ul de la PRO TV.

„Cătălin nu poate merge mai departe fără sclavi”

„Pentru a doua oară în exil. Nu am fost pregătit pentru asta. Nici măcar nu vreau să înțeleg ce a spus TJ. De azi nu mai există TJ, ci Tibi Iordache. Nu îl mai strig cu numele pe care și-l dorește el.

ADVERTISEMENT

Cătălin face echipă cu TJ? Wow! Cum sunt oamenii, cum se schimbă și cum își urmăresc doar scopul personal, călcând pe cadavre după cum chiar Cătălin a spus. Vai de capul meu! De aia îmi place la Survivor. A rămas singur nea Cătălin și când rămâne singur, îi e frică. Fără sclavi nu poate merge mai departe și l-a tras pe TJ de-un picior”, a remarcat CRBL, la rândul său.