Sport

Echipamentul Rapidului pentru noul sezon. Pancu și Săpunaru, în prezentare. Video

Rapid și-a prezentat echipamentul pentru noul sezon cu câteva zile înainte de start. Daniel Pancu și Cristi Săpunaru au fost figurile marcante.
12.07.2023 | 10:52
Echipamentul Rapidului pentru noul sezon Pancu si Sapunaru in prezentare Video
Rapidul și-a prezentat echipamentul oficial pentru noul sezon. Foto: captură Rapid TV
ADVERTISEMENT

Rapid este pregătită pentru startul sezonului în care jucătorii și staff-ul și-au propus cucerirea titlului. Cu două zile înaintea primului meci oficial din următoarea stagiune, giuleștenii și-au prezentat noul echipament de joc.

Echipamentul Rapidului pentru noul sezon

Conducerea giuleștenilor, prin vocea acționarului minoritar Victor Angelescu, a anunțat încă de la finalul lunii aprilie că jucătorii Rapidului vor beneficia de tricouri noi pentru sezonul centenarului.

ADVERTISEMENT

Echipamentele de joc din stagiunea 2023/2024 sunt inscripționate cu numărul 100, care semnifică sezonul centenarului. Mai mult decât atât, formația din Giulești are un nou sponsor tehnic, trecerea de la Nike la Kappa.

Tricourile pentru meciurile din Giulești au cu precădere culoarea vișiniu, în timp ce pentru duelurile din deplasare jucătorii Rapidului vor îmbrăca tricouri albe cu nuanțe de vișiniu. Videoclipul de prezentare îl are în prim-plan pe Daniel Pancu, fostul mare jucător al giuleștenilor.

ADVERTISEMENT

Cătălin Cîrjan, fotbalistul sosit în această vară la Rapid, Adrian Iencsi, antrenorul secund al giuleștenilor, căpitanul Cristi Săpunaru și golgherul Marko Dugandzic sunt alte nume prezente în videoclipul oficial de prezentare al noului echipament.

Rapid a schimbat sponsorul tehnic

Conducerea Rapidului a decis schimbarea sponsorului tehnic pentru noul sezon. Giuleștenii au revenit la colaborarea cu sponsorul tehnic Kappa, care a pregătit un echipament nou asemănător cu cel din sezonul 1998-1999, când clubul „alb-vișiniu” a câștigat titlul în România.

ADVERTISEMENT

Ideea schimbării sponsorului tehnic i-a aparținut președintelui Daniel Niculae. Fost fotbalist la Rapid, „Nico” a făcut parte din lotul de tineret în 1999, când gruparea din Giulești a luat titlul sub comanda antrenorului Mircea Lucescu.

„Am avut o negociere foarte bună cu Kappa, cu proprietarii de acolo. Am discutat cu dânșii un contract pe loc de un milion de euro. Adică prima noastră achiziție va fi în valoare de un milion de euro. Cumpărăm direct produse de la Kappa în valoare de un milion de euro.

ADVERTISEMENT

Cei de la Rapid cu care lucrez au fost extrem de fericiți de ideea asta, este și o chestiune de superstiție, au câștigat campionatul cu Kappa. Am negociat un preț extrem de bun pentru Rapid, care se va transforma într-un preț extrem de bun pentru fani”, a declarat Dan Șucu.

Totodată, Victor Angelescu a precizat în primăvara trecută că procesul de rebranding de la Rapid va fi constituit și din schimbarea siglei. Acționarul minoritar de la Rapid a precizat că noua siglă va fi creată în colaborare cu suporterii.

ADVERTISEMENT
Tags: