Sport

Edi Iordănescu a făcut prăpăd în vestiar după CS Hunedoara – FCSB 3-5: “Asta e bătaie de joc!” Exclusiv

Edi Iordănescu a fost extrem de nemulţumit de evoluţia jucătorilor săi în a doua repriză din meciul CS Hunedoara - FCSB 3-5. FANATIK a aflat ce s-a întâmplat în vestiarul "roş-albastrilor" după calificare.
23.09.2021 | 12:12
Edi Iordanescu a facut prapad in vestiar dupa CS Hunedoara  FCSB 35 Asta e bataie de joc Exclusiv
ADVERTISEMENT

FCSB a obţinut o calificare chinuită în optimile de finală ale Cupei României, după o victorie venită în prelungirile meciului cu CS Hunedoara. Edi Iordănescu nu a digerat prea uşor prestaţia jucătorilor săi din a doua repriză, în care adversarii au marcat trei goluri.

Ce le-a spus Edi Iordănescu jucătorilor după CS Hunedoara – FCSB 3-5

FANATIK a aflat că Edi Iordănescu a fost un car de nervi la finalul meciului CS Hunedoara – FCSB 3-5, iar în vestiar a dat cu sticlele de pământ şi le-a ţinut un discurs scurt şi dur jucătorilor care au fost pe teren.

ADVERTISEMENT

“Asta e bătaie de joc. Vă bateţi joc de fotbal şi de mine”, a fost replica dură a lui Edi Iordănescu după jocul modest al jucătorilor FCSB din a doua repriză cu CS Hunedoara.

De altfel, Edi Iordănescu a reuşit să-şi trezească jucătorii în pauza scurtă dinaintea celor 30 de minute de prelungiri, iar efectul s-a văzut imediat. FCSB a marcat două goluri şi a obţinut calificarea în optimile de finală.

ADVERTISEMENT

FCSB, blackout în a doua repriză

FCSB a avut un moment de blackout în a doua repriză a meciului cu CS Hunedoara, când echipa lui Edi Iordănescu conducea cu 3-0. Timp de 25 de minute, defensiva vicecampioanei României a fost vraişte şi a primit trei goluri, care au trimis meciul în prelungiri.

Antonio Vlad a dat startul revenirii, în minutul 58, când a câştigat un duel cu Iulian Cristea şi a marcat primul gol al hunedorenilor. Defensiva FCSB a gafat din nou, după 12 minute, când Miron a respins greşit şi Herghelegiu l-a învins pe Straton.

ADVERTISEMENT

În minutul 83, CS Hunedoara a egalat, după ce Petre Simon a înscris spectaculos, cu un şut din afara careului, iar FCSB a tremurat serios pentru calificarea în optimi. Muşi şi Vali Gheorghe au adus liniştea, cu două goluri în minutule 95 şi 98.

Edi Iordănescu nu-i iartă pe jucători: “Vor plăti financiar”

La interviul de la finalul meciului, Edi Iordănescu era vizibil nemulţumit de ceea ce s-a întâmplat pe teren şi le-a transmis jucătorilor că vor plăti pentru degringolada din repriza a doua.

ADVERTISEMENT

“Este o calificare şi rămâne o calificare. Lucrurile nu s-au desfăşurat cum am dorit. Aş împărţi jocul în două momente. Până în minutul 60 şi după minutul 60. Până în minutul 60 am demonstrat că putem să fim o echipă responsabilă, cu mentalitate bună.

După minutul 60… nu am mai vâzut aşa ceva. Eu nu tolerez aşa ceva. Vor plăti. Am luat trei goluri împotriva unei echipe de Liga a 3-a.

Vor plăti financiar, vor suporta consecinţele. Eu le ţin spatele mereu. Nu există scuză. Noi peste două zile şi jumătate avem un meci foarte important în campionat”, a declarat Edi Iordănescu.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Academica Clinceni: 1,78 este cota pentru „peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT