Sport

Edi Iordănescu a făcut prăpăd în vestiar după CS Hunedoara – FCSB 3-5: “Asta e bătaie de joc!” Exclusiv

Edi Iordănescu a fost extrem de nemulţumit de evoluţia jucătorilor săi în a doua repriză din meciul CS Hunedoara - FCSB 3-5. FANATIK a aflat ce s-a întâmplat în vestiarul "roş-albastrilor" după calificare.
23.09.2021 | 12:12
Edi Iordănescu a făcut prăpăd în vestiar după CS Hunedoara - FCSB 3-5:
Edi Iordănescu a făcut prăpăd în vestiar după CS Hunedoara - FCSB 3-5: "Asta e bătaie de joc!" (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

FCSB a obţinut o calificare chinuită în optimile de finală ale Cupei României, după o victorie venită în prelungirile meciului cu CS Hunedoara. Edi Iordănescu nu a digerat prea uşor prestaţia jucătorilor săi din a doua repriză, în care adversarii au marcat trei goluri.

Ce le-a spus Edi Iordănescu jucătorilor după CS Hunedoara – FCSB 3-5

FANATIK a aflat că Edi Iordănescu a fost un car de nervi la finalul meciului CS Hunedoara – FCSB 3-5, iar în vestiar a dat cu sticlele de pământ şi le-a ţinut un discurs scurt şi dur jucătorilor care au fost pe teren.

“Asta e bătaie de joc. Vă bateţi joc de fotbal şi de mine”, a fost replica dură a lui Edi Iordănescu după jocul modest al jucătorilor FCSB din a doua repriză cu CS Hunedoara.

ADVERTISEMENT

De altfel, Edi Iordănescu a reuşit să-şi trezească jucătorii în pauza scurtă dinaintea celor 30 de minute de prelungiri, iar efectul s-a văzut imediat. FCSB a marcat două goluri şi a obţinut calificarea în optimile de finală.

FCSB, blackout în a doua repriză

FCSB a avut un moment de blackout în a doua repriză a meciului cu CS Hunedoara, când echipa lui Edi Iordănescu conducea cu 3-0. Timp de 25 de minute, defensiva vicecampioanei României a fost vraişte şi a primit trei goluri, care au trimis meciul în prelungiri.

ADVERTISEMENT

Antonio Vlad a dat startul revenirii, în minutul 58, când a câştigat un duel cu Iulian Cristea şi a marcat primul gol al hunedorenilor. Defensiva FCSB a gafat din nou, după 12 minute, când Miron a respins greşit şi Herghelegiu l-a învins pe Straton.

În minutul 83, CS Hunedoara a egalat, după ce Petre Simon a înscris spectaculos, cu un şut din afara careului, iar FCSB a tremurat serios pentru calificarea în optimi. Muşi şi Vali Gheorghe au adus liniştea, cu două goluri în minutule 95 şi 98.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu nu-i iartă pe jucători: “Vor plăti financiar”

La interviul de la finalul meciului, Edi Iordănescu era vizibil nemulţumit de ceea ce s-a întâmplat pe teren şi le-a transmis jucătorilor că vor plăti pentru degringolada din repriza a doua.

“Este o calificare şi rămâne o calificare. Lucrurile nu s-au desfăşurat cum am dorit. Aş împărţi jocul în două momente. Până în minutul 60 şi după minutul 60. Până în minutul 60 am demonstrat că putem să fim o echipă responsabilă, cu mentalitate bună.

ADVERTISEMENT

După minutul 60… nu am mai vâzut aşa ceva. Eu nu tolerez aşa ceva. Vor plăti. Am luat trei goluri împotriva unei echipe de Liga a 3-a.

Vor plăti financiar, vor suporta consecinţele. Eu le ţin spatele mereu. Nu există scuză. Noi peste două zile şi jumătate avem un meci foarte important în campionat”, a declarat Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik