Sport

Apărarea FCSB, vraişte la Hunedoara! 3 goluri încasate într-o repriză de coşmar

Dezastru în defensiva FCSB-ului în meciul de Cupa României. CS Hunedoara a marcat trei goluri în 25 de minute, într-o confruntare care a avut o desfăşurare halucinantă.
23.09.2021 | 00:28
Apararea FCSB vraiste la Hunedoara 3 goluri incasate intro repriza de cosmar
ADVERTISEMENT

Defensiva FCSB-ului îi dă bătăi de cap în continuare lui Edi Iordănescu. După 6-0 cu Dinamo şi 1-0 cu FC U Craiova părea că problemele în apărare de la roş-albaştrii au fost rezolvate, însă meciul de Cupa României a scos la iveală mari carenţe defensive la roş-albaştrii.

FCSB părea că a rezolvat încă din prima repriză deplasarea de la Hunedoara, golurile lui Ianis Stoica (19) şi Răzvan Oaidă (30) asigurând un avans confortabil. Mai mult, Stoica a dus scorul la 3-0 în minutul 50 şi totul părea încheiat.

ADVERTISEMENT

S-au întors problemele în defensiva lui Edi Iordănescu! FCSB ia trei goluri în 25 de minute

Însă, meciul s-a schimbat la 180 de grade din acel moment. Antonio Vlad a redus din handicap în minutul 58 după un corner. Jucătorul gazdelor a câştigat un duel aerian cu Iulian Cristea şi l-a învins pe Cătălin Straton.

12 minute mai târziu, defensiva celor de la FCSB a gafat din nou. Andrei Miron a respins greşit o centrare direct la un adversar, iar Herghelegiu a profitat de degringolada defensivă a FCSB-ului şi a marcat.

ADVERTISEMENT

În minutul 83, CS Hunedoara a reuşit imposibilul. A marcat golul de 3-3 prin Simon. Fotbalistul gazdelor a înscris cu un şut din afara careului, după un nou marcaj larg al lui Andrei Miron.

Paulo Vinicius, odihnit în meciul cu Hunedoara!

Lipsa lui Paulo Vinicius din centrul defensivei s-a văzut mai mult ca niciodată la FCSB. Brazilianul în vârstă de 37 de ani a dat siguranţă defensivei în confruntările cu Dinamo şi FC U Craiova, când adversarii nu au avut ocazii.

ADVERTISEMENT

FCSB a apăsat pedala de acceleraţie prea târziu, deşi a avut şansa de a tranşa disputa în 90 de minute prin Constantin Budescu şi Andrei Cordea. Meciul a ajuns în prelungiri după ce roş-albaştrii aveau 3-0 în minutul 57.

Linie defensivă experimentată trimisă în teren de Iordănescu: Haruţ, Miron, Cristea şi Radunovic

Gafele defensive ale FCSB-ului sunt cu atât mai mari cu cât defensiva lui Edi Iordănescu a fost una experimentată, formată din jucători cu multe prezenţe în prima echipă. Straton nu a prins cea mai bună seară a lui, încasând uşor două dintre goluri.

ADVERTISEMENT

Pe benzi au fost titularizaţi Haruţ şi Radunovic, iar în centrul defensivei au fost experimentaţii Iulian Cristea şi Andrei Miron. În această formulă, cei de la FCSB nu aveau voie să încaseze trei goluri de la o formaţie de Liga 3.

FCSB s-a trezit din pumni la 3-3

Până la scorul de 3-0, defensiva celor de la FCSB nu a avut lacune, însă jucătorii au gafat pe bandă rulantă imediat după ce Antonio Vlad a spart gheaţa pentru jucătorii gazdelor.

FCSB s-a trezit din pumni în prelungiri. Defensiva lui Edi Iordănescu nu a mai lăsat nimic la voia întâmplării, însă rămâne o problemă importantă de rezolvat pentru antrenorul roş-albaştrilor.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Academica Clinceni: 1,26 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT