Sport

Edi Iordănescu a văzut din tribune ultimul amical jucat de CFR Cluj. Ardelenii, prestație modestă cu liderul din 2.Bundesliga

CFR Cluj a pierdut al doilea amical din stagiul de pregătire de la Oliva Nova, chiar sub ochii selecționerului Edi Iordănescu.
13.01.2023 | 22:10
Edi Iordanescu a vazut din tribune ultimul amical jucat de CFR Cluj Ardelenii prestatie modesta cu liderul din 2Bundesliga
CFR Cluj a pierdut al doilea amical din stagiul de pregătire de la Oliva Nova, chiar sub ochii selecționerului Edi Iordănescu. Sursă foto: Facebook Fotbal Club CFR 1907 CLUJ
ADVERTISEMENT

Campioana României a fost învinsă, scor 0-1, de SV Darmstadt, liderul din liga a doua a campionatului Germaniei.

Edi Iordănescu, prezent la amicalul lui CFR Cluj

Selecționerul echipei naționale a României, Edi Iordănescu, a mers în Spania pentru a vedea al doilea meci amical pe care CFR Cluj l-a jucat în cantonamentul de la Oliva Nova și a luat loc în tribune alături de Bogdan Mara.

ADVERTISEMENT

Iordănescu jr., care a stat în două rânduri pe banca ardelenilor și a câștigat un titlu și două Supercupe ale României, a vrut să vadă la lucru jucătorii care sunt pasibili de convocare pentru meciurile din preliminariile Euro 2024.

Din păcate, tehnicianul primei reprezentative nu a avut prea multe motive de satisfacție. Și asta deoarece trupa lui Dan Petrescu a făcut un joc modest în fața unui adversar care a arătat mai multă calitate decât se așteptau clujenii.

ADVERTISEMENT

Yuri dă vina pe oboseală pentru eșec

La finalul celui de-al doilea amical disputat de CFR Cluj în stagiul de pregătire din Spania, fundașul brazilian Yuri Matias a dezvăluit că se simte oboseala de la antrenamentele dificile din această perioadă.

”Ne-au bătut cu un gol frumos, dar meciul a fost bun, a fost echilibrat. Și noi am avut câteva ocazii, dar ei sunt o echipă bună, sunt pe primul loc în campionatul lor. Știam că va fi un meci greu, dar așa sunt toate testele din pregătire. Antrenamentele sunt foarte grele în această perioadă și acest lucru se simte la meciuri. Dar, așa e în cantonament.

ADVERTISEMENT

Per total a fost un cantonament bun și sperăm să obținem victorii în următoarele două amicale. Avem nevoie pentru că ne dă încredere, chiar dacă sunt doar meciuri amicale, în vederea începutului de campionat”, a declarat Yuri.

CFR Cluj a început operațiunea Lazio

Antrenorul Dan Petrescu și-a supus jucătorii la testul Gacon, iar Ciprian Deac a dovedit încă o dată că se află într-o formă fizică de excepție. Deși a ajuns la 37 de ani, veteranul ardelenilor a fost singurul care a reușit să parcurgă 25 de intervale ale testului.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj pregătește în Spania nu doar partea a doua a stagiunii din SuperLiga ci și ”dubla” cu Lazio, din 16-imile de finală ale Conference League. Oficialii clujenilor au oferit deja primele informații referitoare la biletele pentru meciul retur, programat în Gruia.

ADVERTISEMENT