Fotbal intern

Edi Iordănescu, absent de la declarații după CFR Cluj – Academica Clinceni 3-0: ”M-a rugat pe mine”

18.04.2021 | 21:23
Edi Iordănescu, absent de la declarații după CFR Cluj - Academica Clinceni 3-0: ”M-a rugat pe mine”
Antrenorul Edi Iordănescu a absentat de la declarațiile de la finalul partidei CFR Cluj - Academica Clinceni 3-0, din prima etapă a Ligii 1, deoarece și-a pierdut vocea pe parcursul jocului. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Antrenorul Edi Iordănescu a absentat de la declarațiile de la finalul partidei CFR Cluj – Academica Clinceni 3-0, din prima etapă a Ligii 1, deoarece și-a pierdut vocea pe parcursul jocului.

Ardelenii nu au avut nicio problemă în fața echipei lui Ilie Poenaru, au câștigat la scor de neprezentare și au trecut provizoriu pe primul loc în Liga 1.

CFR Cluj a marcat un gol controversat în partida din Gruia. Reușita de 2-0 a lui Ciprian Deac a fost validată în ciuda faptului că reluările nu au demonstrat că mingea a depășit linia porții lui Vâlceanu.

ADVERTISEMENT

După CFR Cluj – Clinceni 3-0, Edi Iordănescu nu a venit la declarații pentru că și-a pierdut vocea

”Edi şi-a pierdut vocea şi m-a rugat pe mine să vin”, a explicat managerul sportiv al ardelenilor Marius Bilaşco de ce Edi Iordănescu nu a venit la declarații după întâlnirea CFR Cluj – Academica Clinceni 3-0.

”Aveam oarecare emoţii pentru că era foarte important să începem bine acest play-off. Nu pot decât să-i felicit pe băieţi, staful tehnic, pentru că au gestionat foarte bine aceste zile şi am văzut o atitudine foarte bună a băieţilor.

ADVERTISEMENT

Trebuie să continuăm pe această linie. Fiecare meci este extrem de important. Suntem deocamdată pe primul loc, punem presiune pe adversari şi asta contează. Pentru noi fiecare partidă este cu miză”, a mai spus Bilașco.

Alex Păun, încântat că a marcat după o lungă pauză

”Sunt bucuros, era timpul să îmi ajut echipa. Dar mai importantă este victoria. E bine, dar mai este forte mult de jucat. Important e să luăm meci cu meci, să câștigăm cât mai mult. Vom vedea la final ce va fi.

ADVERTISEMENT

În prima repriză ne-am creat foarte multe șanse, aducem mingea acolo, dar nu găsim soluția. Trebuie să fim mai atenți, mai eficienți. În alte meciuri nu ni se vor oferi atâtea ocazii. Nu putem spune că suntem favoriți.

E bine că am început cu dreptul, dar mai sunt nouă meciuri. Ne așteaptă un meci extrem de dificil la Sepsi și vom vedea apoi ce va fi”, a afirmat mijlocașul Alexandru Păun.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri