Sport

Edi Iordănescu, garantul succesului pentru suporterii FCSB: ”Îi știu frustrați, supărați, au dor de performanță”. Video

Edi Iordănescu și-a precizat punctul de vedere în relația cu suporterii. Noul tehnician al FCSB a avut un mesaj tranșant pentru fani, pe care îi așteaptă lângă echipă în număr cât mai mare.
19.08.2021 | 15:33
Edi Iordanescu garantul succesului pentru suporterii FCSB Ii stiu frustrati suparati au dor de performanta Video
ADVERTISEMENT

Noul antrenor al vicecampioanei FCSB, Edi Iordănescu, a avut un mesaj și pentru suporterii roș-albaștrii, la conferința de presă de prezentare.

Iordănescu nu s-a ferit să le transmită fanilor că el este garantul viitoarelor succese ale echipei și că își dorește să împărtășească cu ei viitoarele reușite.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu: ”Doar Dumnezeu face minuni, eu muncesc”

În discursul său, noul antrenor al vicecampioanei FCSB a apelat la răbdarea suporterilor și a reiterat ideea că rolul lor este unul extrem de important în viața oricărei echipe, cu atât mai mult pentru FCSB.

În același timp, Edi Iordănescu le-a garanta fanilor că trofeele, care au lipsit în ultimii ani, vor veni, dacă toți, jucători, staff, fani, anakați, vor munci pentru același scop.

ADVERTISEMENT

”Suporterii au un rol esențial, garanția succesului sunt eu. Lucrurile care nu le-au plăcut nu vor mai fi. Dar rezultatele înseamnă muncă. Am discutat cu liderii suporterilor și vom mai avea întâlniri să discutăm. Fără susținerea lor va fi foarte greu să reușim.

Eu personal am nevoie de suporteri, echipa are nevoie de ei. Îi știu frustrați, supărați, au dor de performanță, dar să nu se aștepte la minuni, doar Dumnezeu le face, eu muncesc. Îi aștept pe suporteri încă de la primul meci alături de echipă.

ADVERTISEMENT

Mie îmi place ca climatul să fie profesionist, concentrare, disciplină pentru că doar așa jucătorii pot asimila informația. Nu e un clișeu când spunem că așa cum te antrenezi, așa joci.

M-am asigurat din prima zi că așa se va întâmpla. Toată lumea de la baza de pregătire este în slujba echipei. Le-am spus tuturor că pentru mine disciplina și profesionalismul fac diferența.

ADVERTISEMENT

Jucători, angajați, cu toții Sunt plătiți la zi, sunt salarii bune, condiții deosebite așa că rolul lor este să se implice, cine nu va face asta se va exclude singur”, le-a transmis Edward Iordănescu fanilor FCSB.

FCSB nu va juca spectaculos, ci eficient, transmite Edi Iordănescu

Antrenorul roș-albaștrilor le-a mai transmis fanilor că în următoarea perioadă nu trebuie să se aștepte la un joc estetic al echipe lor favorite, ci la unul eficient.

”Eu nu vreau ca echipa mea să joace spectaculos, nu în aceste moment. Acum avem nevoie de eficiență, de puncte, să recuperăm distanța față de liderul clasamentului.

Deja trebuie să mă uit în sus în clasament și nu îmi place acest lucru. Pentru început ne trebuie eficiență. Dacă în timp vom ajunge să practicăm și un fotbal estetic, asta va fi rodul muncii noastre”, a mai spus Iordănescu.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Sepsi: 1,95 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT