Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Edi Iordănescu, întâlnire de gradul zero în Napoli: „A luat prânzul cu ei după meciul cu Barcelona!”

Edi Iordănescu pregătește cu lux de amănunte revenirea României la Euro 2024. Cu cine s-a întâlnit selecționerul la Napoli - Barcelona.
23.02.2024 | 12:54
Edi Iordanescu intalnire de gradul zero in Napoli A luat pranzul cu ei dupa meciul cu Barcelona
Edi Iordănescu, întâlnire de gradul zero în Napoli: „A luat prânzul cu ei după meciul cu Barcelona!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a avut o întâlnire de gradul zero la Napoli. Selecționerul României s-a întâlnit cu Franco Foda și cu Amir Rrahmani, selecționerul, respectiv căpitanul lui Kosovo, una dintre adversarele „tricolorilor” din următoarea ediție de UEFA Nations League.

Edi Iordănescu întâlnire, cu selecționerul și cu căpitanul statului Kosovo

Edi Iordănescu a fost „on fire” săptămâna aceasta. Selecționerul României a plecat să vadă mai multe meciuri din Liga Campionilor. Naționala noastră se pregătește să revină după opt ani la un turneu final de Campionat European, dar antrenorul în vârstă de 45 de ani e cu gândul și la Liga Națiunilor.

ADVERTISEMENT

„Tricolorii” fac parte din Grupa 2 și se vor duela cu reprezentative similare ale Kosovo, Cipru, dar și cu câștigătoarea barajului dintre Lituania și Gibraltar.

„Apropos de echipa națională, selecționerul a fost plecat în această săptămână. A fost la Inter – Atletico Madrid. N-a apucat să vorbească cu Horațiu Moldovan, deși poate își dorea să aibă o discuție cu el între patru ochi. A fost apoi la Napoli – Barcelona, alt meci de Champions League.

ADVERTISEMENT

Scriau colegii mei că a fost să îl vadă pe Lobotka, cu care ne vom întâlni. A fost să îl vadă pe noul antrenor al lui Napoli (n.r. – Francesco Calzona, antrenor Napoli & Slovenia).

Surpriza a fost alta. Și v-o dezvălui acum. Ieri, Edi Iordănescu a luat masa într-un restaurant din Napoli cu partea kosovară. Deci s-a întâlnit și cu Franco Foda, noul selecționer al lui Kosovo și cu Rrahmani, căpitanul lui Napoli.

ADVERTISEMENT

Întâlnire de gradul zero în Napoli și i-au spus Franco Foda și Rrahmani că în următoarea ediție de Liga Națiunilor ‘Vine rândul lor’. Ce o însemna asta? Probabil să ne bată”, a dezvăluit Cristi Coste, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e LIVE, luni, marți și vineri, de la ora 10:30, LIVE, pe FANATIK.RO.

Kosovarii vor răzbunare după ce „tricolorii” le-au luat patru puncte în campania de calificare la Euro 2024. A fost 0-0 la Priștina și 2-0 pe Arena Națională. Dacă România a terminat grupa pe primul loc, cu 22 de puncte, noua selecționată a lui Franco Foda s-a clasat abia pe poziția a 5-a, cu 11 puncte.

ADVERTISEMENT

România va începe următoarea ediție de Liga Națiunilor pe 6 septembrie în deplasare, chiar pe terenul lui Kosovo, și va termina acasă, cu Cipru, peste 73 de zile, adică pe 18 noiembrie.

Edi Iordanescu, INTALNIRE DE GRADUL ZERO cu KOSOVARII in Napoli

ADVERTISEMENT