Sport

Edi Iordănescu, mesaj fair-play pentru Rădoi și Contra după calificarea la Euro 2024: „E și munca voastră”

Edi Iordănescu a transmis un mesaj special pentru foștii selecționeri Mirel Rădoi și Cosmin Contra. Declarație fair-play.
19.11.2023 | 15:42
Edi Iordanescu mesaj fairplay pentru Radoi si Contra dupa calificarea la Euro 2024 E si munca voastra
Edi Iordănescu și Anghel Iordănescu au devenit primii antrenori tată și fiu care au reușit să califica la turnee finale echipe naționale. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu nu își arogă toate meritele pentru calificarea României la Campionatul European din 2024 și nu i-a uitat pe cei care au contribuit în ultimii ani la crearea acestei echipe. Selecționerul a publicat un mesaj surprinzător pe pagina sa de Facebook.

Edi Iordănescu le-a mulțumit publicul foștilor selecționeri Mirel Rădoi și Cosmin Contra: „Echipa națională vă salută”

Edi Iordănescu are principalul merit pentru calificarea echipei naționale la un turneu final după opt ani, însă nu îi place să fie deloc în lumina reflectoarelor. Selecționerul s-a gândit și la cei care l-au precedat la cârma naționalei.

ADVERTISEMENT

„Mulțumesc, Mirel!! Mulțumesc, Cosmin!! La mijloc este și munca voastră!! Echipa națională a României vă salută!!”, a scris Iordănescu Jr. pe contul său oficial de Facebook. Declarația a devenit rapid virală.


Criticat dur de-a lungul întregii campanii, Edi Iordănescu a reușit să califice naționala înainte de meciul cu Elveția și poate termina pe primul loc în grupă dacă nu va pierde în fața a peste 50.000 de suporteri pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu, susținut de Cosmin Contra în FANATIK înainte de Israel – România

Cosmin Contra a ținut să îi transmită un mesaj de susținere lui Edi Iordănescu într-o intervenție în exclusivitate pentru FANATIK înainte de Israel – România: „A făcut-o foarte bine până acum, sper să califice echipa pentru că merită lucrul ăsta. El știe cel mai bine ce se întâmplă la echipa națională și cred că va alege cel mai bun unsprezece pentru a califica echipa la Campionatul European”.

Selecționerul României a transmis un mesaj important și la FANATIK SUPERLIGA prin intermediul lui Horia Ivanovici: „Singura apariţie publică va mai fi după meciul cu Elveţia, de la conferinţa de presă oficială şi anunţă că după meciul cu Elveţia, timp de câteva luni, va intra în silenzio stampa, nu va mai da nicio declaraţie, nu va mai merge la nicio emisiune.

ADVERTISEMENT

Nu va vorbi cu nimeni. Nu este vorba că este supărat, dar vrea să se refacă psihic şi să stea acasă cu familia pentru că familia a suferit enorm în această perioadă şi vrea să vină alături de familie”.

„Va intra în silenzio stampa, va sta cu familia”

Edi Iordănescu a ținut în mod special să transmită acest mesaj și vrea să dispară pentru moment din atenția publică și să își dedice timpul celor apropiați: „Mai sunt şi alte lucruri pe care nu pot să le spun. Dar m-a rugat să spun public că ultima apariţie va fi la conferinţa de presă după meciul cu Elveţia. Apoi, până la Euro, Edi Iordănescu va intra în silenzio stampa, va sta cu familia.

ADVERTISEMENT

Edi spunea că a fost afectată în primul rând, pentru că s-a ajuns la jigniri care au depăşit orice fel de limită şi care nu mai au legătură cu fotbalul. El nu este supărat pe nimeni, este doar o decizie a lui. Vrea să se refacă psihic, în primul rând, şi să acorde timp familiei. Astfel, va intra în silenzio stampa şi se va concentra pe familie şi pe echipa naţională”.

ADVERTISEMENT
3,30 este COTA EXCLUSIVĂ CASA PARIURILOR pentru pronosticul „ambele marchează și sub 3,5 goluri” la meciul România - Elveția