Sport

Edi Iordănescu, pregătit de FCSB – Sepsi: „E o presiune suplimentară“

Edi Iordănescu a susţinut o conferinţă de presă înainte de meciul cu Sepsi în etapa 6 din Liga.
22.08.2021 | 15:14
Edi Iordanescu pregatit de FCSB  Sepsi E o presiune suplimentara
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu va debuta în noul mandat pe banca lui FCSB în această seară, de la 21:30, într-un meci contra lui Sepsi Sf. Gheorghe.

Înaintea jocului, tehnicianul roş-albaştrilor a susţinut o conferinţă de presă în care a vorbit despre meci, dar şi despre intenţiile sale pe banca lui FCSB.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu, înainte de debutul contra lui Sepsi: „Trei puncte extrem, extrem de importante!“

„Suntem în fața unui joc important pentru că deja este competiție și în economia clasamentului sunt niște lucruri care nu ne fac plăcere, e o distanță destul de mare până la locul 1 și produce presiune suplimentară.

În afară de asta, întâlnim un adversar care este la un nivel foarte bun, în ciuda ultimelor rezultate, dar nu pot să mă las păcălit de ele.

ADVERTISEMENT

Sepsi este o echipă bună, îl cunosc pe Leo foarte bine, este un antrenor extrem de implicat și știu cum gestionează echipa și momentele. Cred că participarea foarte scurtă în Europa a lor i-a dat puțin peste cap, dar, dacă vă uitați la lot, veți vedea că nu sunt deloc inferiori, ba chiar din contră. 

Au schimbat structura de joc de la un meci la altul, mă aștept la un meci complicat cu o echipă agresivă, bine organizată. 

ADVERTISEMENT

În sezonul trecut, echipa (n.r. – FCSB) nu a reuşit să învingă niciodată. Sepsi a reuşit o victorie şi trei egaluri. Şi asta contează şi sunt singur că mental apasă acest lucru.

Sper să fim inspirați în alegerile făcute și băieții să intre și să interpreteze jocul în așa fel încât să ne ajute. Sunt trei puncte extrem, extrem de importante pentru noi“, a declarat antrenorul.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu: „Alex Creţu nu intră în calcule pentru jocul cu Sepsi“

Edi Iordănescu a vorbit şi despre probleme de lot cu care se confruntă, dar şi despre situaţia lui Alexandru Creţu, jucător intrat în dizgraţie după înfrângerea cu Rapid.

„Sunt ceva probleme de lot, dar încercăm să le gestionăm. Sunt probleme accidentaţilor de lungă durată, cum e cazul lui Panţîru.

Este o situaţie mai complexă la Alex Creţu. Nu s-a produs după venirea mea, ci înainte. Este o problemă între el şi club şi trebuie clarificată la nivel de patronat, de preşedinte. 

Nu vreau să vorbesc mai mult despre acest lucru. Deşi pentru mine orice jucător e important, aş prefera să comentăm despre cei care sunt implicaţi în meciul următor. Alex Creţu nu intră în calcule pentru jocul cu Sepsi, a mai spus antrenorul.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Sepsi: 8,00 este cota pentru „scor corect 2-0”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT