Edi Iordănescu, răspuns acid pentru Gigi Becali: ”Biblioteca mea e împărțită în două”

Traian Terzian   
în Fotbal intern
03/03/2021, 12:44
Edi Iordănescu, răspuns acid pentru Gigi Becali: ”Biblioteca mea e împărțită în două”
Antrenorul echipei CFR Cluj, Edi Iordănescu, i-a oferit un răspuns acid lui Gigi Becali, după ce finanțatorul FCSB a spus că tehnicianul ardelenilor este un filosof. Sursă foto: Sport Pictures

Antrenorul echipei CFR Cluj, Edi Iordănescu, i-a oferit un răspuns acid lui Gigi Becali, după ce finanțatorul FCSB a spus că tehnicianul ardelenilor este un filosof.

”Nu mă interesează ce zice Edi Iordănescu, Edi e filosof. E grea lupta cu CFR că Edi a făcut o echipă mai combinativă. Nu mai e echipa aia care ‘bufa-bufa’, încearcă să joace fotbal, se vede că a schimbat ceva Edi”, este declarația lui Becali care a încins spiritele.

De asemenea, patronul roș-albaștrilor l-a acuzat încă o dată pe Istvan Kovacs că face jocurile formației din Gruia, lucru negat vehement de Iordănescu jr.

Răspunsul lui Edi Iordănescu la ”înțepăturile” lui Gigi Becali

”Am văzut ce a spus Gigi Becali. Chiar îmi place să citesc. Acasă, biblioteca mea e împărțită în două: cărți de fotbal și restul. Am și cărți de filosofie, cărți de psihologice, istorie”, a fost răspunsul lui Edi Iordănescu la ironia lui Gigi Becali.

”Patronul FCSB-ului reclama penalty-ul la Camora din meciul direct, iar eu am făcut referire la același meci. Dacă văd că face referire constant la acel moment, înseamnă că nu are altele. Dacă avea altele, le reclama”, a spus tehncianul clujenilor pentru gsp.ro.

”În acel meci reclamat de domnia sa, am luat 10 galbene! Aveam 7 la pauză, nu știam pe cine să mai schimb să nu rămânem în 10. Poți să îl acuzi pe Istvan Kovacs de orice, dar nu că nu e un arbitru foarte bun. Pe mine, Kovacs aproape că m-a eliminat la fiecare meci pe unde m-a aprins”, a încheiat Edi Iordănescu subiectul.

La mijlocul lunii februarie, latifundiarul din Pipera reproșa maniera de arbitraj de care a avut parte echipa lui în partide cheie din Liga 1, la capătul cărora roș-albaștrii puteau să se desprindă decisiv în fruntea clasamentului.

De altfel, patronul liderului din Liga 1 a cerut încă de la finalul anului trecut ca echipa sa să nu mai fie arbitrată de Kovacs. Nemulțumirile au continuat, iar FCSB a făcut o adresă către CCA în care a cerut din nou ca centralul din Carei, la fel ca și Cătălin Popa, să nu mai fie delegat la jocurile roș-albaștrilor.

Ultimul scandal legat de numele lui Istvan Kovacs s-a petrecut la meciul de campionat dintre Chindia Târgoviște și Universitatea Craiova, oltenii acuzându-l că nu le-a acordat un penalty, în timp ce adversarilor le-a dat unul extrem de ușor.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan Mediaș: 1,80 este cota pentru „FCSB câștigă prima repriză”. Vezi aici toate cotele!

Închide ×