Sport

Edi Iordănescu, urmărit de ghinion! O nouă accidentare în lotul naționalei: titularul României s-a operat! Cine va fi convocat. Update Exclusiv

Edi Iordănescu continuă să aibă probleme de lot la echipa națională! După Ionuț Nedelcearu, acum un alt fundaș s-a accidentat și nu va fi apt.
20.03.2024 | 11:46
Edi Iordanescu urmarit de ghinion O noua accidentare in lotul nationalei titularul Romaniei sa operat Cine va fi convocat Update Exclusiv
Nicușor Bancu s-a accidentat și nu va juca în meciurile amicale ale României // Foto: SportPictures
ADVERTISEMENT
20-03-2024
12:15

FRF confirmă FANATIK: Opruț vine în locul lui Bancu!

Federația Română de Fotbal a anunțat pe site-ul oficial că în locul lui Nicușor Bancu la echipa națională va veni Raul Opruț, de la Hermannstadt, așa cum a anunțat în această dimineață FANATIK.

20-03-2024
10:01

Opruț, înlocuitor pentru Bancu!

Cel mai probabil, Edi Iordănescu va aduce un fundaș stânga în locul lui Nicușor Bancu, iar acesta ar putea fi Raul Opruț de la Hermannstadt. 

FANATIK a aflat că Nicușor Bancu (31 de ani) a ieșit din schema lui Edward Iordănescu pentru meciurile amicale cu Irlanda de Nord și Columbia, din cauza unei accidentări.

Edi Iordănescu, urmărit de ghinion! O nouă accidentare în lotul naționalei: titularul României s-a operat

Din informațiile noastre, fotbalistul de bandă stânga de la Universitatea Craiova ar fi avut un neg la care s-a lovit în ultimul meci disputat și în această dimineață s-a operat.

ADVERTISEMENT

Oficialii olteni își doresc astfel ca Nicușor Bancu să fie recuperat pentru partida de pe 30 martie cu Rapid, de la ora 21:00. Ultimul „căzut la datorie” a fost Ionuț Nedelcearu despre care FANATIK a scris marți.

  • 34 de meciuri a jucat Bancu pentru naționala României, iar în 31 de partide a fost titular, reușind să marcheze și două goluri
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova îl vrea pe Bancu pentru lupta la titlu!

Oficialii Universității Craiova, jucătorul și staff-ul naționalei au stabilit de comun acord că e mai bine ca fotbalistul să se opereze acum și să revină în timp util la echipa de club.

Oltenii și-l doresc pe Nicușor Bancu apt pentru meciul cu Rapid de la finalul lunii, asta și datorită faptului că Universitatea Craiova a reintrat în lupta pentru titlu după victoria cu CFR Cluj, scor 2-1.

ADVERTISEMENT

În acest moment, Universitatea Craiova și Rapid au același număr de puncte, 28, și ocupă locurile 2 și 3 în play-off-ul din Superliga. Lider este FCSB, care a ajuns la 35 de puncte în urma victoriei cu Sepsi, 2-1.

Ionuț Nedelcearu, out și el pentru meciul cu Irlanda de Nord!

FANATIK a scris în exclusivitate marți despre accidentarea lui Ionuț Nedelcearu, care nu va putea juca în primul meci amical cu Irlanda de Nord, de pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Fundașul a suferit o accidentare în ultimul meci al lui Palermo cu Venezia de pe 15 martie și a fost schimbat la pauză. Totuși, apărătorul rămâne în lotul „tricolorilor” și are șanse să fie recuperat pentru meciul împotriva Columbiei, de pe 26 martie.

La startul meciului dintre România și Irlanda de Nord se așteaptă să fie prezenți peste 30.000 de spectatori. Și pentru jocul de la Madrid, cu Columbia, s-au vândut deja peste 22.000 de bilete.

ADVERTISEMENT