Sport

Ionuț Nedelcearu, out cu Irlanda de Nord! Edi Iordănescu are probleme și cu singurul convocat al Universității Craiova. Exclusiv

Ionuț Nedelcearu, fundașul central al lui Palermo, a suferit o accidentare la meciul cu Venezia. Un alt „tricolor” are probleme medicale
19.03.2024 | 14:37
Ionut Nedelcearu out cu Irlanda de Nord Edi Iordanescu are probleme si cu singurul convocat al Universitatii Craiova Exclusiv
Ionuț Nedelcearu a reușit 2 goluri și un assist în 25 de meciuri pentru România. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ionuț Nedelcearu a fost convocat de Edi Iordănescu pentru meciurile cu Irlanda de Nord și Columbia, însă stoperul a primit o veste proastă în cantonamentul de la Mogoșoaia.

Ionuț Nedelcearu, out pentru primul amical cu Irlanda de Nord

FANATIK a aflat că Ionuț Nedelcearu nu va juca în meciul de pregătire care se va disputa pe Arena Națională. Fundașul central a suferit o accidentare în ultimul meci al lui Palermo cu Venezia pe 15 martie și a fost schimbat la pauză.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, stoperul va rămâne în cantonamentul echipei naționale a României și are șanse să fie recuperat pentru meciul împotriva Columbia. Așadar accidentarea nu este una gravă, fundașul fiind înlocuit de Eugenio Corini tocmai pentru a nu risca.

Probleme sunt și pentru Nicușor Bancu, principala opțiune pentru postul de titular în banda stângă a apărării României. Din informațiile FANATIK, jucătorul Universității Craiova are șanse 50-50 să joace în amicalul cu Irlanda de Nord.

ADVERTISEMENT

Bancu e singurul jucător convocat de Edi Iordănescu de la Universitatea Craiova, în absența lui Vladimir Screciu, accidentat și el. Fundașul stânga se resimte după meciul de la Cluj cu CFR.

Care e atmosfera în cantonamentul naționalei României înainte de meciul cu Irlanda de Nord

Echipa națională a României se pregătește pentru meciurile de la Euro 2024, iar atmosfera este mai bună ca oricând. „Tricolorii” sunt extrem de concentrați și au înțeles foarte bine mesajul lui Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Selecționerul le-a transmis clar că nimeni nu are locul asigurat la Campionatul European și trebuie să dea 100%. Fiecare va avea șansa să demonstreze în aceste patru meciuri amicale până la turneul final.

Jucătorii așteaptă cu nerăbdare primul meci după calificarea la Euro, mai ales că pe Arena Națională se anunță o atmosferă electrică. „Tricolorii” speră că vor fi cât mai mulți fani pe stadion și se pare că elevii lui Edi Iordănescu vor primi ceea ce își doresc.

ADVERTISEMENT

Câte bilete s-au vândut pentru meciul cu Irlanda de Nord

FANATIK a aflat că până la această oră s-au vândut 25.000 de bilete pentru meciul cu Irlanda de Nord. Astfel, până la startul meciului sunt șanse mari ca pe stadion să fie prezenți peste 30.000 de spectatori.

Partida amicală se dispută vineri, 22 martie, de la ora 21:45. Vești bune sunt și în perspectiva meciului împotriva Columbiei de la Madrid, marți, 26 martie, ora 21:30. În partida în care ar putea evolua și Ionuț Nedelcearu și Nicușor Bancu s-au vândut deja 22.000 de bilete.

ADVERTISEMENT