Life

Edward Sanda a dat din casă. Când are loc nunta cu Cleopatra Stratan

01.04.2021 | 20:03
Edward Sanda a dat din casa Cand are loc nunta cu Cleopatra Stratan
ADVERTISEMENT

Edward Sanda a dat din casă legat de nunta cu artista Cleopatra Stratan. Cei doi sunt gata să devină o familie, cântărețul dezvăluind când va avea loc marele eveniment, după ce în vara anului trecut s-au logodit. 

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, mărturisind că vor să se căsătorească chiar dacă sunt foarte tineri. În plus, cuplul se gândește serios și la copii, dovadă că se grăbesc să ajungă în fața altarului cât mai repede, chiar anul acesta.

ADVERTISEMENT

Tânărul a subliniat faptul că ceremonia cu partenera sa de viață va avea loc pe teritoriul României, undeva în toamna aceasta. Edward Sanda și Cleopatra Stratan visează la o nuntă restrânsă, unde să ia parte doar familia și persoanele apropiate.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan, la un pas de nuntă. Când va fi

„Anul ăsta vrem să ne căsătorim. Nu facem nunta, doar cununia, undeva aproape de toamnă. Va fi ceva restrâns, frumos, liniștit, doar cu familia, aici în România, pe ponton”, a declarat Edward Sanda în emisiunea „Showbiz Report”.

ADVERTISEMENT

Dacă ceremonia va avea loc în țară, nu același lucru se va întâmpla și cu luna de miere. Cântărețul și Cleopatra Stratan au în plan să petreacă primele zile în calitate de soț și soție departe de România, într-un loc însorit și cu plaje multe.

Cei doi îndrăgostiți vor să plece în Maldive. În plus, vedetele abia așteaptă să se mute împreună în București, artista fiind în continuare la Chișinău, acolo unde stă alături de familia sa.

ADVERTISEMENT

„Pentru că deocamdată locuiesc la Chișinău, fiind elevă la liceu. După ce dau examenele, ne vom muta împreună la București. Dar când vine aici, la Chișinău, stăm amândoi”, a spus Cleopatra Stratan.

„Dacă ar fi să se poată circula, noi am vrea să facem luna de miere în Maldive”, a completat cântărețul despre luna de miere, în emisiunea de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

„În maximum patru ani ne dorim să facem și copii”, a ținut să sublinieze Edward Sanda în urmă cu ceva timp. Cei doi sunt împreună din februarie 2020, dar asta nu-i împiedică să viseze la viitor.

ADVERTISEMENT