Life

Ei au fost iubiții secreți ai Elenei Ceaușescu. Unul a murit în condiții suspecte

Ei au fost iubiții secreți ai Elenei Ceaușescu. Unul dintre ei a murit în condiții suspecte și au existat mai multe ipoteze despre deces.
23.08.2023 | 07:37
Ei au fost iubitii secreti ai Elenei Ceausescu Unul a murit in conditii suspecte
Iubiții secreți ai Elenei Ceaușescu. Foto Hepta
ADVERTISEMENT

Ei au fost iubiții secreți ai Elenei Ceaușescu. Aceasta a avut mai mulți amanți, înainte și după ce s-a căsătorit cu Nicolae Ceaușescu.

Iubiții secreți ai Elenei Ceaușescu. Unul chiar a murit în condiții suspecte

Elena Ceaușescu ar fi avut mai mulți iubiți în timpul vieții sale, chiar și după ce s-a căsătorit cu dictatorul comunist. De altfel, ea ar fi avut și o reputație în acest sens, fiind cunoscută ca o fană a amorului.

ADVERTISEMENT

Tudor Zamfir a fost primul său iubit, chiar tatăl celebrului naist Gheorghe Zamfir. Relația nu a durat prea mult, deși Elena Ceaușescu și-ar fi dorit să continue.

Aceasta s-ar fi iubit chiar și cu unul dintre frații lui Nicolae Ceaușescu, Marin. Relația nu a durat mult, iar până la urmă ea a ajuns să se mărite cu Nicolae.

ADVERTISEMENT

„Tanti Lenuța avea o slăbiciune pentru deosebită pentru Marin, pe care-l cunoscuse înaintea lui Nicolae și cu care chiar flirtase o scurtă perioadă…

Așa ziceau gurile rele din familie și îi mai reproșa și mama la necaz lui tata, dar mai mult așa în glumă, luându-l peste picior: „De ce oare, Marine, n-ai luat-o tu, că salvai, dracu’ , ţara de la urgie?!”, a spus fiica lui Marin Ceaușescu, conform știripesurse.ro.

ADVERTISEMENT

Cu cine s-ar mai fi iubit Elena Ceaușescu

După căsătoria cu Nicolae Ceaușescu, soția lui tot ar fi avut aventuri. Ea s-ar fi iubit cu fizicianul Ioan Ursu, coordonator al programului nuclear al României.

Dar cea mai lungă relație extraconjugală a Elenei Ceaușescu ar fi fost cu medicul familie, Abraham Schechter. Relația lor s-a terminat brusc, cu moartea suspectă a doctorului. Ipoteza oficială a fost că s-a sinucis, aruncându-se de la etajul cinci al Spitalului Floreasca.

ADVERTISEMENT

Dar unii spun că moartea lui ar fi fost plănuită, iar dorința de răzbunare ar fi fost a lui Ceaușescu, care ar fi aflat de idila lui cu nevasta sa.

Ulterior, Elena Ceaușescu s-ar mai fi iubit cu unchiul lui Ion Iliescu, Eftimie Iliescu, dar și cu generalul Victor Atanasie Stănculescu, care a negat orice apropiere de acest fel cu Elena Ceaușescu.

ADVERTISEMENT
Tags: