Life

Ei sunt cei 4 foști concurenți care revin la Survivor. Toată lumea a rămas şocată când a auzit decizia

Cine sunt cei 4 foști concurenți care revin la Survivor România. Vestea a fost una neașteptată pentru fanii reality show-ului.
20.03.2023 | 09:24
Ei sunt cei 4 fosti concurenti care revin la Survivor Toata lumea a ramas socata cand a auzit decizia
Daniel Pavel a anunțat că 4 foști concurenți revin la Survivor. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

La Survivor România vor reveni 4 foști concurenți, după cum a anunțat Daniel Pavel. Este vorba despre trei foști participanți de anul trecut, dar și despre unul din 2021. Aceștia se vor duela din nou pe traseele din Republica Dominicană.

Cei 4 foști concurenți care revin la Survivor. Anunțul făcut de Daniel Pavel

Daniel Pavel a făcut anunțul despre concurenții care revin în Republica Dominicană pentru a se duela pe trasee. Încă nu se știe dacă aceștia vor intra în echipe să participe la competiție sau doar se duelează în afara acesteia.

ADVERTISEMENT

Alex Delea și Zanni, câștigătorii Survivor România 2022, respectiv 2021, Elena Chiriac și Oana Ciocan au lansat provocarea de a se întoarce în Republica Dominicană, unde au trăit luni de zile în timpul reality show-ului.

Prezentatorul emisiunii difuzate la Pro TV a anunțat că i-a invitat pe aceștia să se dueleze din nou pe trasee, așa cum au făcut-o și atunci când erau concurenți.

ADVERTISEMENT

“Trebuie să vă întreb… v-au luat puțin fiorii când Zanni, Delea, Oana Ciocan și Elena Chiriac au intrat live și s-au provocat reciproc, fiecare considerând că va fi mai puternic pe traseu?

Pe noi aici, la depărtare de casă.. ne-au luat instant. Așa că nu am să vă mint, nu am stat deloc pe gânduri și i-am invitat aici. Abia aștept să ajungă și să-i vedeți și voi, acasă, cum se descurcă.

ADVERTISEMENT

Dacă și-au dorit… înseamnă că e vremea să intre rapid în adevărată arenă a curajului. Pe internet poate fi accesibilă orice discuție, dar știm deja cu toții că-n junglă nu există cuvântul ‘ușor’”, a declarat Daniel Pavel pentru Libertatea.

Emisiunea Survivor România este difuzată luni, marți și miercuri, de la 20:30. Jocurile pentru Imunitate, Recompensă și de Comunicare îi țin pe telespectatori cu sufletul la gură de fiecare dată.

ADVERTISEMENT

Alex Delea discută despre ceea ce se întâmplă în competiție pe pagina de YouTube Survivor România. În fiecare vineri seară, de la 18:00, câștigătorul de anul trecut discută cu cei care au părăsit competiția. Aceștia discută despre experiența din Republica Dominicană și vor dezbate curiozitățile pe care le au fanii emisiunii.

ADVERTISEMENT