Life

Încă o eliminare la Survivor 2023. Concurentul de la Faimoși care pleacă acasă pe 15 martie – Update

Eliminare la Survivor România 2023, în ediția din 15 martie. Pentru ce concurent competiția va lua sfârșit în această seară?
15.03.2023 | 23:35
Inca o eliminare la Survivor 2023 Concurentul de la Faimosi care pleaca acasa pe 15 martie  Update
Eliminare la Survivor România, în ediția din 15 martie 2023. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT
15-03-2023
21:35

Daniel Pavel, anunț important. Ce se întâmplă cu Remus Boroiu

Alexandra Porkolab și Carmen Grebenișan sunt concurentele care au găsit simbolurile speciale, cel albastru și cel roșu, care influențează foarte mult soarta lui Remus Boroiu, captiv în tribul Războinicilor. 

“Pentru a-l recupera pe Remus, trebuie ca cele două simboluri, cel roșu și cel albastru, să se afle în posesia tribului capturator, tribul Războinicilor. Este opțiunea ta, Carmen, dacă acest simbol pleacă de la voi, de la tine.

Dacă simbolul ajunge în mâinile Războinicilor, cele două combinate vor căpăta o putere extraordinară, în săptămâna care urmează la Survivor. Adică, opțiunile sunt următoarele.

Carmen, în momentul în care tu dai simbolul pentru Remus, Războinicii au un avantaj. Care este acest avantaj, vor decide ei. Opțiunea 1: în prima Imunitate a săptămânii, scorul la acest joc va începe cu 2 – 0 în favoarea tribului Războinicilor.

A doua opțiune: tot în primul Joc de Imunitate, toate alegerile duelurilor vor fi inițiate și vor aparține Războinicilor. Opțiunea a treia: în primul Joc de Imunitate puteți bloca, Războinici, un membru al tribului Faimoșilor pe întreaga durată a jocului. Altfel spus, nu joacă.

Dacă decizi să nu plece simbolul, Remus rămâne definitiv în tribul Războinicilor”, a explicat Daniel Pavel, după ce DOC a fost eliminat.

Carmen Grebenișan a decis să-l ia pe Remus Boroiu înapoi în echipa Războinicilor, după care i-a înmânat simbolul Alexandrei Porkolab. Creatoarea de conținut a ținut să ia această decizie deoarece echipa este importantă pentru toți Faimoșii, care au mare nevoie de Remus în competiție. 

Alexandra Porkolab a decis să aleagă a treia variantă, aceea de a bloca un membru din echipa Faimoșilor, pe întreaga durată a primului Joc de Imunitate al următoarei săptămâni. 

15-03-2023
21:25

Cine a fost eliminat de la Faimoși

În această seară, Faimoșii sunt cei care au mai pierdut un concurent. Atunci când prezentatorul i-a rostit numele, toți concurenții au amuțit. 

“Concurentul pentru care Survivor România se încheie în această seară, în acest Consiliu de Eliminare, este DOC”, a anunțat Daniel Pavel în ediția de miercuri seară, în cadrul Consiliului de Eliminare. 

“De vreo două săptămâni am obosit foarte rău și îmi doresc să ajung acasă, la fata mea și la soția mea. și nu numai.  Mă simt ușurat că acest drum a luat sfârșit. Vă mulțumesc din suflet și dumneavoastră și Războinicilor pentru parcursul ăsta, a fost minunat.

Am descoperit o grămadă de chestii despre mine și nu numai. Sunt extrem de liniștit că treaba asta s-a terminat așa. Credeți-mă că tumultul sufletesc era destul de unbearable (n.r. insuportabil) în ultimele două săptămâni. Nu mai știam să fac față”, a declarat DOC după ce Daniel Pavel a anunțat eliminarea, fiind fericit că se întoarce acasă.

15-03-2023
20:43

Războinicii, victorie și la Jocul pentru Comunicare

Ultimul duel s-a dat între Alexandra Porkolab și Bianca Patrichi. Războinica a rezistat cel mai mult, în timp ce adversara sa a cedat. Scorul final este de 7 – 3, iar cei din echipa albastră se vor bucura de recompensă.

Aceștia au ocazia să schimbe câteva mesaje cu un prieten, lucru care îi bucură foarte tare, după mai bine de două luni petrecute în Republica Dominicană.

15-03-2023
20:19

Războinicii conduc la Jocul pentru Comunicare

Bianca Patrichi și Alexandra Ciomag au intrat pe traseu, iar Războinica a adus punctul pentru echipa sa, după ce Faimoasa s-a dezechilibrat. Tribul albastru este în continuare în avantaj.

Scorul este acum de 4 – 2 pentru Războinici. Cele două triburi vor juca până când unul dintre acestea va ajunge la 7 puncte. Toți concurenții luptă din greu, mai ales că așteaptă cu nerăbdare să converseze cu un prieten. 

15-03-2023
19:34

Andrei Krișan a adus primul punct la Jocul pentru Comunicare

DOC și Andrei Krișan au intrat primii pe traseu la Jocul pentru Comunicare. Războinicul a adus punctul pentru echipa sa după ce atât el, cât și DOC au fost nevoiți să țină o greutate imensă, însă Faimosul a cedat primul. Scorul este de 1 – 0 pentru tribul albastru. 

Și de data aceasta, recompensa Jocului de Comunicare este una care îi bucură nespus pe concurenți. “Conversație prin mesaje pe WhatsApp cu un prieten”, a fost anunțul lui Daniel Pavel, înainte de începutul jocului. 

15-03-2023
19:14

Remus, pus la zid de Faimoși. Ce i-au reproșat

Faimoșii au observat că Remus Boroiu, care este captiv în tribul Războinicilor, este foarte apropiat de aceștia și pare să fie de partea lor. Cei din echipa roșie i-au transmis acestuia că se poate muta în tribul advers. 

De altfel, Remus se bucură și de recompensa câștigată de Războinici, adică excursia pe catamaran. Vezi aici ce i-au reproșat Faimoșii lui Remus, în ediția de miercuri seară Survivor România. 

15-03-2023
19:03

Războinicii au câștigat recompensa

Kamara și Robert Moscalu au intrat pe traseu. Războinicul a fost cel care a adus punctul decisiv, câștigând astfel Jocul pentru Recompensă. Aceștia se vor bucura de o excursie cu catamaranul, savurând și o masă mult așteptată. 

Scorul final a fost de 5 – 3 pentru Războinici. Jocul a fost unul scurt, iar cei din tribul albastru vor profita de premiul câștigat în urma unei lupte crâncene.

15-03-2023
18:58

Războinicii sunt în avantaj la Jocul pentru Recompensă

Mihai Zmărăndescu și Andrei Krișan au intrat pe traseu, iar acesta din urmă a adus punctul pentru echipa sa. Scorul este acum 3 – 1 pentru cei din tribul Războinicilor. 

Bianca Patrichi și Andreea Moromete au fost următoarele care s-au duelat la Jocul pentru Recompensă, însă tot Războinicii sunt acum în avantaj, cu scorul de 4 – 1.

15-03-2023
18:54

A început Jocul pentru Recompensă. Cine a adus primul punct

Faimoșii și Războinicii dispută, prima dată, Jocul pentru Recompensă. Concurenții din tribul câștigător se vor bucura de o excursie la bordul unui catamaran, acolo unde vor fi tratați regește și unde vor avea o masă copioasă.

Ada și Alexandra Porkolab au fost primele care au intrat pe traseu. Cea care a adus punctul a fost Ada, scorul fiind 1 – 0 pentru Faimoși. Ambele triburi dau totul pe traseu, mai ales că recompensa este una inedită.

15-03-2023
18:46

Ada nu-l poate ierta pe DOC după scandal. Robert Moscalu, supărat pe Andrei Krișan

După scandalul din ediția precedentă, Ada nu-l poate ierta pe DOC. Cei doi au avut un comportament agresiv, care nu a rămas nepedepsit. Deși rapperul a mers să-și ceară iertare, colega lui de echipă nici nu a vrut să audă de asta, ba chiar a fost mai tranșantă. Mai multe detalii despre moment aici

Nu este liniște nici în echipa Războinicilor. Nominalizat pentru eliminare, Robert Moscalu a avut o discuție aprinsă cu Andrei Krișan și nu înțelege de ce acesta din urmă a fost ales liderul tribului. Citește aici mai multe detalii despre cearta celor doi. 

Miercuri, 15 martie 2023, Survivor România revine cu o nouă ediție la Pro TV, iar șase concurenți sunt în pericol de eliminare. Cineva din tribul Faimoșilor sau al Războinicilor va pleca acasă.

Eliminare la Survivor România, în ediția din 15 martie 2023. Ce concurenți au fost nominalizați

Săptămâna aceasta a fost una grea pentru concurenții de la Survivor România. Faimoșii au pierdut prima imunitate, dar au câștigat-o pe a doua. Astfel, trei Faimoși și trei Războinici au fost propuși pentru eliminare.

ADVERTISEMENT

Din echipa Faimoșilor, Ada Dumitru, DOC și Ionuț Iftimoaie au fost propuși pentru eliminare. Lucianna Vagneti, Robert Moscalu și Alin Chirilă sunt propunerile din echipa Războinicilor. Pentru unul dintre aceștia, competiția va ajunge la final astăzi.

Toți speră ca drumul lor să nu se termine aici, însă decizia aparține publicului. “Survivor e ca viața. Aștept de la Dumnezeu și de la public ce o să fie mai bine pentru mine”, a spus Lucianna după ce a fost nominalizată în ediția de marți.

ADVERTISEMENT

Cele două triburi vor disputa un nou joc astăzi, cel de recompensă, dar și pentru a avea șansa de a comunica cu cei de acasă. “Suntem cu toții aici, pregătiți pentru o nouă luptă”, anunță Daniel Pavel.

Nominalizat pentru eliminare, Robert Moscalu are de gând să le demonstreze colegilor că își merită locul în competiție. “De acum încolo chiar că o să le arăt ce înseamnă adevăratul Robert”, spune concurentul în ediția de miercuri.

ADVERTISEMENT

Ada și DOC, pedepsiți la Survivor România

“Dacă vreodată DOC se mai apropie de mine și mă împinge, îi dau direct un cap în gură”, va spune spune Ada miercuri, care în ediția precedentă a avut un scandal uriaș cu coechipierul ei. Cei doi au primit și o pedeapsă pentru comportamentul lor agresiv.

În consiliu, Daniel Pavel i-a informat pe cei doi că nu vor avea acces la următoarea recompensă pe care o câștigă Faimoșii. “Pentru comportamentul pe care l-ați avut pe insulă…Pentru această altercație, voi veți primi o pedeapsă.

ADVERTISEMENT

La următoarea recompensă, Ada și Doc, voi nu veți participa. Este vorba de mersul de dincolo de o limită. Vreau să vă acceptați pedeapsa. Dacă nu acceptați pedeapsa, lucrurile se schimbă”, a anunțat prezentatorul de la Pro TV.

Noua ediție Survivor România 2023 poate fi urmărită de la 20:30 la Pro TV sau pe VOYO. În această seară, telespectatorii vor vedea cine a obținut cele mai puține voturi din partea publicului.

ADVERTISEMENT