Life

Ei sunt cei doi iubiți care călătoresc gratuit prin lume. Cum reușesc aceștia să nu plătească niciun ban pentru cazare

Doi iubiți călătoresc gratuit prin lume, iar până acum nu au plătit niciodată cazarea. Cum este posibil acest lucru și ce spune cuplul?
29.04.2023 | 16:06
Ei sunt cei doi iubiti care calatoresc gratuit prin lume Cum reusesc acestia sa nu plateasca niciun ban pentru cazare
Ei sunt cei doi iubiți care călătoresc gratuit prin lume. Sursă foto: The Independent / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Doi iubiți călătoresc gratuit prin lume și nu scot niciun ban din buzunar pentru cazare. Aceștia au reușit să adune deja suficienți bani cât pentru un avans la o casă nouă, având în vedere că stilul de viață le permite să facă economii generoase.

Cum au reușit doi iubiți să nu plătească niciodată cazarea și să călătorească prin lume

Și totuși cum au reușit cei doi iubiți să călătorească fără să plătească cazarea? Molly Keane are 25 de ani, iar prietenul ei, Garth 30. Pentru că pot lucra de acasă, aceștia au decis să profite de această oportunitate și să viziteze cât mai multe locuri.

ADVERTISEMENT

Iar experiența s-a dovedit a fi una atât de plăcută încât cei doi iubiți nu iau în calcul să renunțe prea curând la acest stil de viață. În ultimul an, cuplul a stat în 17 case. Unele din New York, altele din Barcelona ori Amsterdam fără a achita vreun ban pentru cazare.

Și nu regretă deloc alegerea având în vedere că au economist foarte mulți bani în tot acest timp, arată The Independent. Și totuși cum poți să călătorești fără bani de cazare? Aplicația Trusted House Sitters este cea care le-a schimbat viața tinerilor, dar și altor persoane.

ADVERTISEMENT

Practic, cei doi tineri se oferă voluntari să aibă grijă de casa și de animalele de companie ale străinilor. Este într-adevăr o responsabilitate, dar și o experiență cât se poate de interesantă, au povestit cei doi iubiți.

Până acum, aceștia au ajuns în diferite locuri din Irlanda, Portugalia, dar și Germania. Totul a pornit de la un clip de pe TikTok, unde o persoană vorbea despre experiența cu această aplicație. Ulterior, Molly a decis să încerce și a plătit abonamentul anual.

ADVERTISEMENT

Nu se gândea că va funcționa, însă iată că a avut parte de o surpriză plăcută. A durat trei săptămâni până au primit oportunitatea de a merge într-o casă, având în vedere că mulți se bazează pe recenzii. Chiar și așa, ulterior, lucrurile au fost extrem de simple.

Cum te poți înscrie pe Trusted House Sitters

“Te înscrii și îți faci un profil. Cred că atât proprietarii de case și de animale de companie, cât și cei care speră să devină sitteri trebuie să plătească o taxă pentru a se înscrie.

ADVERTISEMENT

Apoi ID-ul tău este verificat, iar tu îți faci profilul în care dai câteva informații despre ceea ce faci, care sunt hobby-urile tale și care este experiența ta în materie de pet-sitting”, a dezvăluit tânăra.

După ce contul este finalizat, se pot trimite mesaje gazdelor, iar acestea pot accepta sau nu cererea. Iar pe parcursul întregii aventuri, cei doi se bucură și de animale de companie extrem de prietenoase. În momentul de față cei doi fac asta non-stop.

Motivul îl reprezintă criza imobiliară din Dublin, oraș unde locuiesc în mod normal. Aici, chiriile au explodat, iar prețul pentru o casă scoasă la vânzare este și el unul imens. Tocmai din acest motiv, aplicația Trusted House Sitters i-a salvat pe cei doi.

Deși au suficienți bani strânși pentru plata unui avans al unei case, cei doi iubiți nu se grăbesc. S-au obișnuit deja cu acest stil de viață și preferă să profite de el din plin, în următoarea perioadă.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea...
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea haosul, în timp ce submarine rusești se apropiau periculos de Washington
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ. Marele regret de după...
Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ. Marele regret de după destrămarea căsniciei: Sper ca Maria să mă ierte!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar...
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Povestea omului din spatele cortinelor iUmor. Andreas Petrescu, în afara show-ului de televiziune
Povestea omului din spatele cortinelor iUmor. Andreas Petrescu, în afara show-ului de televiziune
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Veste bună pentru 3 milioane de pensionari. Vor primi o nouă tranșă de...
Veste bună pentru 3 milioane de pensionari. Vor primi o nouă tranșă de 1400 de lei, pe cardul de energie. Când intră în posesia banilor