Life

Ei sunt cei mai cunoscuți români de pe rețelele sociale. Top 4 influenceri din România

Ele sunt cele mai urmărite vedete din social media. Clasamentul primilor 4 influenceri din țara noastră. Care sunt aceștia.
30.05.2023 | 23:11
Ei sunt cei mai cunoscuti romani de pe retelele sociale Top 4 influenceri din Romania
Ele sunt cele mai urmărite vedete din social media. Clasamentul primilor 4 influenceri din țara noastră. Care sunt aceștia. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Ei sunt cei mai cunoscuți români de pe rețelele sociale. Top patru influenceri din România în 2023. Ce arată sondajele, dar și care este numărul de urmăritori pentru fiecare în parte. Sunt numai cântăreți de muzică ușoară.

Ele sunt cele mai urmărite vedete din social media. Clasamentul primilor 4 influenceri din țara noastră. Care sunt aceștia

Știi care sunt cele mai urmărite vedete din social media? Ei bine, un clasament arată care sunt primii influenceri din țara noastră. Mai exact, este vorba de persoanele cele mai căutate de români în momentul de față pentru ceea ce fac și ce transmit publicului.

ADVERTISEMENT

În prezent, cel mai vizualizat cont de pe Instagram îi aparține artistei Inna, pe numele său real Elena Alexandra Apostoleanu. Cântăreața originară din Mangalia are un conținut divers, fiind pasionată de modă și călătorii.

Peste 3,1 milioane de persoane din întreaga lume sunt la curent cu concertele și activitățile pe care le desfășoară frumoasa brunetă. Postările pe care le face îndrăgita artistă depășesc cu lejeritate 10.000 de aprecieri.

ADVERTISEMENT

„Mă simt foarte tare acasă, cel mai bine mă simt acasă. Cred că este cel mai mare, cel mai tare festival și mă bucur că se întâmplă la mine acasă. Costinești e orașul copilăriei mele, orașul în care am petrecut, în care am făcut toate nebuniile copilăriei.

Mă bucur nespus de tare să văd că și tineretul din ziua de azi ține pasul cu mine”, a mărturisit Inna la scurt timp după ce a urcat pe scena festivalului Beach Please, notează radioimpuls.ro.

ADVERTISEMENT
Inna, Antonia și Delia
Inna, Antonia și Delia sunt cele mai urmărite artiste din social media. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Topul celor mai influente vedete din România

Pe locul doi în topul celor mai influente vedete din România se află Antonia. Logodnica lui Alex Velea are 2,8 milioane de urmăritori pe pagina de Instagram și o rată de engagement de 1,80%. Cântăreața face senzație cu postările sale incendiare.

Locul 3 este ocupat de Delia, jurata de la iUmor activând în mai multe domenii. Este om de televiziune, compozitoare, fashion icon și influencer. Aproximativ 2,6 milioane de persoane sunt la curent cu activitățile sale de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Locul 4 îi aparține lui Dorian Popa care are o comunitate de 2,4 milioane de urmăritori. Vedeta nu este doar cântăreț, ci și vlogger, actor și om de afaceri. Fostul protagonist din serialul Pariu cu viața se laudă cu o avere considerabilă.

„Fac 40.000 în cea mai proastă lună. Cea mai bună, între 70.000 și 80.000 de euro”, spunea la un moment dat artistul pentru Antena Stars. Vedeta a menționat într-un podcast că veniturile sale pot ajunge chiar și la 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT