News

Ei sunt soții care au murit în urma tragediei de la Crevedia. ”Am recunoscut-o după ochi”

Doi soți și-au pierdut viața în urma exploziilor de la Crevedia. Lasă în urmă doi copii și nepoți. Ce a spus femeia cu puțin timp înaintea tragediei
27.08.2023 | 21:52
Ei sunt sotii care au murit in urma tragediei de la Crevedia Am recunoscuto dupa ochi
Soții care și-au pierdut viața în urma tragediei de la Crevedia lasă în urmă doi copii Sursa foto: Facebook Florica Barbu, ISU Dâmbovița / Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florica și Ionel B sunt cei care și-au pierdut viața ca urmare a primei exploziei de la stația GPL din Crevedia. Bărbatul a făcut infarct atunci când și-a văzut soția cu arsuri pe mai bine de 95% din suprafața corpului. Femeia a murit duminică, la spital, din cauza rănilor grave.

Soții care au murit în urma tragediei de la Crevedia

Florica și Ionel B au lăsat în urmă doi copii, pe Oana și pe Sorin, dar și nepoți de care cei doi soți erau foarte atașați. Cei doi au făcut o postare emoționantă imediat ce au aflat că și-au pierdut și mama. ”Părinții mei, ați vrut să plecați amândoi prea devreme, ne-ați lăsat singuri…”, a fost mesajul celor doi, relatează Gândul.

ADVERTISEMENT

Fiul celor doi, Sorin, a povestit cum și-a recunoscut mama rănită după ochi, în vreme ce era convins că tatăl său este în siguranță acasă. ”Mama era acasă, a sunat-o pe sora mea și i-a spus că plutește gaz toată curtea, așa ca apa. Sora mea i-a spus să se ducă în casă, nu a mai apucat să ajungă până la ușă că atunci a avut loc explozia. A ars în proporție de 96%. S-a ridicat de jos de unde a aruncat-o și a venit sigură pe picioarele ei până la ambulanță.

Am luat-o repede cu mașina, nu am putut să o iau pe drum pentru că domnii polițiști blocaseră traficul. Am luat-o pe câmp, pe câmp am dat de un vecin ars și el în proporție de 90%. M-am întâlnit cu tata, mi-a zis că nu știe de mama nimic.

ADVERTISEMENT

Am început să o căutăm prin casă nu era. Am ajuns la colț, tata deja ajunsese înaintea mea, a văzut-o pe targă, jos acolo, arsă și a căzut și el lângă ea.

Am venit de pe câmp, am văzut ambulanța aici, un bărbat care resuscitat, în stop cardiorespirator. Nu m-a interesat să văd cine e pentru că în primul rând, îmi căutam mama, nicidecum pe tata și am căutat pe la ambulanțe până când am găsit-o pe mama, de nerecunoscut. Am recunoscut-o după ochi, atât. Nu mai avea figură, a povestit bărbatul, pentru România TV.

ADVERTISEMENT

Ce a spus femeia decedată, cu puțin timp înaintea tragediei

Florica B postase cu doar o săptămână înainte de a-și pierde viața, ca și cum și-ar fi prevestit sfârșitul, un mesaj în care le spunea prietenilor săi că îi este dor de mama ei, care era decedată. Femeia și-a încheiat mesajul cu un apel către divinitate căreia îi cerea să-i protejeze copiii. ”Maică sfântă, ai grijă de copiii mei, ocrotește-i de toate primejdiile!”, a scris Florica B.

Fiica clor două victime a postat la scurt timp după tragedia de la Crevedia un mesaj prin care își exprimă revolta. ”România lucrului bine făcut!!! Incompetenți peste incompetenți, mite peste mite, oameni care și-au pierdut viața sau care au rămas marcați pe viață în incendiul de aseară din Crevedia.

ADVERTISEMENT

Au mers pe varianta lasă că nu o să se întâmple nimic, deși fuseseră făcute mai multe sesizări din cauza GPL-ului fără aviz ISU și iată dezastrul! O bombă care avea să explodeze în orice clipă din cauza nepăsării. Să ne rugăm pentru cei afectați!”, a scris tânăra.

ADVERTISEMENT