News

Ei sunt soții care au murit în urma tragediei de la Crevedia. ”Am recunoscut-o după ochi”

Doi soți și-au pierdut viața în urma exploziilor de la Crevedia. Lasă în urmă doi copii și nepoți. Ce a spus femeia cu puțin timp înaintea tragediei
27.08.2023 | 21:52
Ei sunt sotii care au murit in urma tragediei de la Crevedia Am recunoscuto dupa ochi
Soții care și-au pierdut viața în urma tragediei de la Crevedia lasă în urmă doi copii Sursa foto: Facebook Florica Barbu, ISU Dâmbovița / Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florica și Ionel B sunt cei care și-au pierdut viața ca urmare a primei exploziei de la stația GPL din Crevedia. Bărbatul a făcut infarct atunci când și-a văzut soția cu arsuri pe mai bine de 95% din suprafața corpului. Femeia a murit duminică, la spital, din cauza rănilor grave.

Soții care au murit în urma tragediei de la Crevedia

Florica și Ionel B au lăsat în urmă doi copii, pe Oana și pe Sorin, dar și nepoți de care cei doi soți erau foarte atașați. Cei doi au făcut o postare emoționantă imediat ce au aflat că și-au pierdut și mama. ”Părinții mei, ați vrut să plecați amândoi prea devreme, ne-ați lăsat singuri…”, a fost mesajul celor doi, relatează Gândul.

ADVERTISEMENT

Fiul celor doi, Sorin, a povestit cum și-a recunoscut mama rănită după ochi, în vreme ce era convins că tatăl său este în siguranță acasă. ”Mama era acasă, a sunat-o pe sora mea și i-a spus că plutește gaz toată curtea, așa ca apa. Sora mea i-a spus să se ducă în casă, nu a mai apucat să ajungă până la ușă că atunci a avut loc explozia. A ars în proporție de 96%. S-a ridicat de jos de unde a aruncat-o și a venit sigură pe picioarele ei până la ambulanță.

Am luat-o repede cu mașina, nu am putut să o iau pe drum pentru că domnii polițiști blocaseră traficul. Am luat-o pe câmp, pe câmp am dat de un vecin ars și el în proporție de 90%. M-am întâlnit cu tata, mi-a zis că nu știe de mama nimic.

ADVERTISEMENT

Am început să o căutăm prin casă nu era. Am ajuns la colț, tata deja ajunsese înaintea mea, a văzut-o pe targă, jos acolo, arsă și a căzut și el lângă ea.

Am venit de pe câmp, am văzut ambulanța aici, un bărbat care resuscitat, în stop cardiorespirator. Nu m-a interesat să văd cine e pentru că în primul rând, îmi căutam mama, nicidecum pe tata și am căutat pe la ambulanțe până când am găsit-o pe mama, de nerecunoscut. Am recunoscut-o după ochi, atât. Nu mai avea figură, a povestit bărbatul, pentru România TV.

ADVERTISEMENT

Ce a spus femeia decedată, cu puțin timp înaintea tragediei

Florica B postase cu doar o săptămână înainte de a-și pierde viața, ca și cum și-ar fi prevestit sfârșitul, un mesaj în care le spunea prietenilor săi că îi este dor de mama ei, care era decedată. Femeia și-a încheiat mesajul cu un apel către divinitate căreia îi cerea să-i protejeze copiii. ”Maică sfântă, ai grijă de copiii mei, ocrotește-i de toate primejdiile!”, a scris Florica B.

Fiica clor două victime a postat la scurt timp după tragedia de la Crevedia un mesaj prin care își exprimă revolta. ”România lucrului bine făcut!!! Incompetenți peste incompetenți, mite peste mite, oameni care și-au pierdut viața sau care au rămas marcați pe viață în incendiul de aseară din Crevedia.

ADVERTISEMENT

Au mers pe varianta lasă că nu o să se întâmple nimic, deși fuseseră făcute mai multe sesizări din cauza GPL-ului fără aviz ISU și iată dezastrul! O bombă care avea să explodeze în orice clipă din cauza nepăsării. Să ne rugăm pentru cei afectați!”, a scris tânăra.

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”