Life

“El a fost dragostea mea”. Mirabela Dauer, mărturie în lacrimi despre bărbatul pe care l-a divinizat

Mirabela Dauer, mărturie în lacrimi despre cel care a fost dragostea sa. Bărbatul din viața ei pe care l-a divinizat întotdeauna.
13.03.2024 | 19:31
El a fost dragostea mea Mirabela Dauer marturie in lacrimi despre barbatul pe care la divinizat
Bărbatul pe care Mirabela Dauer l-a iubit enorm. Sursa foto: captură video youtube Dan Negru
ADVERTISEMENT

Mirabela Dauer, dezvăluire printre lacrimi despre bărbatul din viața sa pe care l-a divinizat. Cântăreața în vârstă de 76 de ani l-a iubit profund doar pe unul singur și l-a căutat în toți partenerii de viață.

Cine este bărbatul pe care Mirabela Dauer l-a divinizat

Deși este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România, Mirabela Dauer nu a avut parte de o viață împlinită și în plan sentimental. La cei 76 de ani este necăsătorită, după ce în trecut a divorțat de două ori.

ADVERTISEMENT

Primul mariaj al Mirabelei Dauer a fost cu Willy Dauer, dar după cinci ani au decis să se separe. Al doilea a fost cu Dan Traian Popovici, un regizor de montaj din TVR. De acesta a decis să se separe din cauză că o bătea crunt.

După doar două săptămâni de la căsătoria cu regizorul de montaj din TVR, Mirabela Dauer a constatat că nu a făcut o alegere potrivită, căci a început violența fizică. Cu toate acestea, artista a continuat relația, mai ales că a rămas însărcinată.

ADVERTISEMENT

Mirabela Dauer a crezut că Dan Traian Popovici se va schimba odată cu venirea copilului pe lume, dar nu. Bătăile erau tot mai dese, iar într-o zi a lovit-o crunt cu un fier de călcat, încât a băgat-o în spital. Acest episod a determinat-o pe Mirabela Dauer să încheie totul.

Dincolo de agresiuni, interpreta s-a ales cu un copil din căsniciile sale, cu Alexandru Popovici, în vârstă de 47 de ani acum. Invitată la un moment dat în emisiunea ”Legendele” a lui Dan Negru, Mirabela Dauer a precizat că un motiv al eșecurilor sale sentimentale este tatăl ei.

ADVERTISEMENT

Mirabela Dauer, dragoste profundă pentru tatăl ei: ”Probabil l-am căutat în fiecare persoană din viața mea”

Cântăreața și-a iubit atât de mult părintele, încât crede că l-a căutat în fiecare partener de viață. Își diviniza tatăl, îl considera perfect și crede că, de fapt, el a fost unica sa dragoste. Îi pare rău că nu a reușit să se bucure mai mult de cel care a crescut-o.

”Dacă ar intra acum pe ușă nu i-aș zice nimic pentru că aș muri brusc. Nu am cum să-i zic ceva. Cum? Aș muri. El a fost dragostea mea. Probabil că de asta nici nu m-am măritat. Nu m-am căsătorit pentru că probabil l-am căutat în fiecare persoană din viața mea, l-am căutat pe el.

ADVERTISEMENT

Perfectul, pentru că a fost perfect. Eu l-am divinizat. Îmi pare rău că nu am fost cea mai bună fiică. Aș fi vrut să fac mai mult pentru el, să fiu cu el, să nu-l dezamăgesc, dar asta a fost viața”, a spus Mirabela Dauer pe canalul de youtube al lui Dan Negru.

ADVERTISEMENT