Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

El are cel mai mare salariu de la Craiova. „L-a costat mult pe Rotaru! Nu joacă de banii ăștia”

Sorin Cârţu, fostul preşedinte al Universităţii Craiova, l-a criticat pe Jasmin Kurtic, jucătorul cu cel mai mare salariu de la echipă, despre care spune că nu joacă de banii pe care îi ia.
29.10.2023 | 19:24
El are cel mai mare salariu de la Craiova La costat mult pe Rotaru Nu joaca de banii astia
El are cel mai mare salariu de la Craiova. „L-a costat mult pe Rotaru! Nu joacă de banii ăștia”. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova este în vrie după eşecul cu Petrolul Ploieşti, scor 1-3. Eşecul l-a costat postul pe Corneliu Papură, care s-a despărţit de echipă, în timp ce jucătorii au fost contestaţi pentru prestaţiile şterse.

Kurtic, jucătorul cu cel mai mare salariu de la Universitatea Craiova!

Sorin Cârţu, fostul preşedinte al oltenilor, a pus tunurile la FANATIK SUPERLIGA pe Raul Silva şi Jasmin Kurtic, jucătorii care au cele mai mari salarii din echipa Universităţii Craiova:

ADVERTISEMENT

“Iar jucătorii importanţi, cum este Silva. Raul Silva cred că are unul dintre cele mai mari salarii. Nu mai ştiu exact, că a venit şi Kurtic. I-a detronat pe toţi. Nu auzi că zic toţi că are experienţă, 300 de meciuri în Serie A.

Păi joacă meciurile alea? Ce a jucat în trecut nu mă interesează acum. Ce joacă acum este important, ce arată, atitudinea pe care o are. Are peste 20.000 de euro pe lună.

ADVERTISEMENT

“L-a costat mult pe Rotaru. Nu joacă de banii ăştia”

L-a costat mult pe Rotaru. A venit liber şi l-a costat şi libertatea asta a lui. Sigur, se menţine totuşi o linie în ceea ce priveşte salariul lunar. Dar precis a fost ceva înainte.

Nu joacă de banii ăştia. A jucat de banii ăştia, dar pentru alţii. Apropo de Silva, nu poţi să faci de astea? La Cluj respingi prost şi ne dă Nistor gol. Acum ataci un jucător al Petrolului şi laşi zona ta liberă.

ADVERTISEMENT

Uitaţi-vă la pasa pe care o primeşte Grozav, că este un spaţiu liber. Acolo trebuia să fie fundaşul central!”, a spus Cârţu la FANATIK SUPERLIGA.

Jasmin Kurtic a venit în această vară la Universitatea Craiova din postură de jucător liber de contract. Mijlocaşul sloven are peste 300 de meciuri în Serie A şi înainte să ajungă la Craiova a fost coleg cu Man şi Mihăilă la Parma, în a doua ligă italiană.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

El are cel mai mare salariu de la Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT