Sport

Universitatea Craiova – Petrolul 1-3, în etapa 13 din SuperLiga. Lecție de fotbal predată “elevilor” din Bănie

Petrolul Ploiești a învins în duelul cu Universitatea Craiova, scor 1-3, după o prestație slabă a elevilor lui Corneliu Papură.
22.10.2023 | 20:04
Universitatea Craiova  Petrolul 13 in etapa 13 din SuperLiga Lectie de fotbal predata elevilor din Banie
Universitatea Craiova primește vizita lui Petrolul în SuperLiga. foto: Facebook Universitatea Craiova
ADVERTISEMENT
22-10-2023
17:37

Universitatea Craiova - Petrolul Ploiești 1-3 (Kurtic 76/Musi 58, Grozav 72, Huja 90+1)

Min. 90+10: Final de meci. Petrolul plecă cu cele trei puncte de pe Ion Oblemenco.

Min. 90+1: GOL Petrolul! Huja înscrie cu capul și stabilește scorul final.

Min. 84: După minute bune de analiză, golul lui Gicu Grozav este anulat.

Min. 77: GOL Petrolul! Gicu Grozav înscrie cu capul. Faza este analizată de VAR pentru un posibil offside.

Min. 76: GOL Universitatea Craiova! Kurtic transformă lovitura de la 11 metri.

Min. 74: Penalty! Universitatea Craiova primește o lovitură de penalty după ce Justiniano l-a faultat pe Crețu în careu. Kurtic va executa.

Minutul 72: GOL Petrolul! Gicu Grozav majorează diferența cu un lob de senzație, din centrarea lui Două.

Min. 58: GOL Petrolul! Musi înscrie, după ce a împins balonul, din alunecare, în poarta oltenilor.

Min. 1: A început meciul.

22-10-2023
13:24

Clasamentul din SuperLiga

Clasament SuperLiga
 

Meciul Universitatea Craiova – Petrolul are loc duminică, 22 octombrie, cu începere de la ora 18:00, în cadrul etapei a 13-a din SuperLiga. Echipa pregătită de Corneliu Papură nu a pierdut de la numirea acestuia, făcând două egaluri afară și câștigând pe teren propriu cu FC Botoșani și Sepsi Sf. Gheorghe. Petrolul este una dintre echipele grele din acest sezon, dar care nu are suficientă forță ofensivă. În ultimele cinci meciuri a făcut patru remize și a pierdut pe un arbitraj catastrofal la Cluj, cu CFR.

Unde se joacă meciul Universitatea Craiova – Petrolul

Întâlnirea Universitatea Craiova – Petrolul se dispută duminică, 22 octombrie, de la ora 18:00, pe stadionul Ion Oblemenco din capitala județului Dolj, în etapa a 13-a din SuperLiga. Deși echipa este neînvinsă de patru partide fanii alb-albaștrilor nu se prea înghesuie ca înainte la stadion, la ultimul meci, cu FC Botoșani fiind sub jumătatea capacității arenei, deranjați de evoluțiile deloc convingătoare din deplasare.

ADVERTISEMENT

Petrolul este un nume vechi, respectat în fotbalul românesc și cu un CV onorabil, în care se află la loc de cinste și titluri de campioană, care încearcă să revină pas cu pas în zona importantă a clasamentului, dar numeroasele egaluri o țin deocamdată afară de zona play-off dar nu cu mult. De regulă echipa este însoțită în deplasare de un grup de suporteri de minim o sută de persoane, uneori chiar și mai mult.

Cine transmite la TV partida Universitatea Craiova – Petrolul

Partida Universitatea Craiova – Petrolul  1948 se joacă duminică, 22 octombrie, de la ora 18:00, pe stadionul  Ion Oblemenco din Bănie,  în etapa a 13-a din SuperLiga și va fi transmisă în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Nu avea cum Craiova să nu facă parte și ea din rândul localităților unde vara s-a întors pe neașteptate pe parcursul zilei de duminică, 22 octombrie, de fapt vremea frumoasă și neobișnuit de caldă începând de vineri, 20 octombrie și urmând a continua zile bune, la cea mai joasă temperatură va fi de 24 de grade. Duminică sunt prognozate 27 de grade și cer perfect senin. Arbitrul arădean Ovidiu Hațegan conduce la centru meciul 300 din cariera sa.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Universitatea Craiova – Petrolul

La Universitatea Craiova, pe lângă fundașul central macedonean Zajkov, care va reveni abia în martie viitor, nu va fi prezent pe teren la meciul cu Petrolul căpitanul echipei, fundaștl stânga Nicușor Bancu, suspendat. În schimb, sunt șanse slabe să îș vedem de la început pe Andrei Ivan, care nu se află în cel mai bun moment al carierei.

ADVERTISEMENT

La Petreolul lucrurile stau bine în privința lotului în privința accidentărilor, pentru că toată lumea e validă. Mai puțin căpitanul echipei, Valentin Țicu, deoarece acesta plătește cu nu mai puțin de 16 etape de suspendare grava accidentare produsă lui Dragoș Iancu de la FC Hermannstadt.

Cote la pariuri la jocul Universitatea Craiova – Petrolul

Deși prahovenii au dovedit de atâtea ori că sunt o echipă greu de ucis casele de pariuri nici nu țin cont de acest aspect și acordă o cotă foarte scăzută la victoria craiovenilor. 1,50 este cota penru succesul oltenilor iar Petrolul, pentru a întoarce în favoarea sa aceste predicții a primit cota de 6,50. Evident, și șansa dublă X2 are supercotă de 2,65 iar un gol al oaspeților ajunge la 1,80. Interesant, cota pentru over 1,5 este neașteptat de mică, 1,30.

ADVERTISEMENT

Petrolul nu a reușit să reziste în Oltenia în nici unul dintre meciurile disputate din 2009 încoace. Universitatea Craiova s-a impus de fiecare dată, probabil acesta fiind și argumentul decisiv pentru a argumenta acea cotă de 1,50 acordată gazdelor la victorie în condițiile în care lupii galbeni sunt foarte aproape de zona de play-off, ocupând locul 7.

 

ADVERTISEMENT