Sport

Jasmin Kurtic revine la națională! Ce stranieri au mai fost convocați de la Universitatea Craiova

Jasmin Kurtic revine în circuitul echipei naționale a Sloveniei după transferul la Universitatea Craiova și primele minute după ruptura de ligamente încrucișate.
30.08.2023 | 14:30
Jasmin Kurtic revine la nationala Ce stranieri au mai fost convocati de la Universitatea Craiova
Jasmin Kurtic revine la națională! Ce stranieri au mai fost convocați de la Universitatea Craiova. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Fotbaliștii din afara granițelor țării au primit deja convocările din partea echipelor naționale înaintea derby-ului cu FCSB, programat sămbătă, de la ora 21:45. Jasmin Kurtic va fi în lotul Sloveniei pentru partidele cu Irlanda de Nord și San Marino, iar Gjoko Zajkov și Basilio Ndong au fost de altfel chemați la reprezentativele lor.

Jasmin Kurtic revine la națională! Universitatea Craiova trimite jucători în preliminariile din Europa și Africa

Universitatea Craiova se pregătește de derby-ul cu FCSB din Ghencea, iar suporterii speră la cele trei puncte și primul loc după înfrângerea cu Farul Constanța. Elevii lui Laurențiu Reghecampf așteaptă convocările din partea lui Edi Iordănescu și Daniel Pancu pentru următoarele meciuri ale reprezentativelor României.

ADVERTISEMENT

Totuși, unii dintre fotbaliștii Universității Craiova au primit deja convocările din partea echipelor naționale pe care le reprezintă. Printre „juveții” care se vor lupta în preliminariile pentru Euro 2024  se află și Jasmin Kurtic, transferul anunțat în exclusivitate de FANATIK.

Jasmin Kurtic revine astfel în echipa națională după ruptura de ligamente încrucișate la genunchi, fiind și unul dintre liderii vestiarului naționalei. Ultimele minute în tricoul reprezentativei sale le-a bifat în amicalele cu Muntenegru și România din toamna anului trecut.

ADVERTISEMENT

În preliminariile pentru Euro 2024 va fi și Gjoko Zajkov, fundașul titular în echipa națională a Macedoniei de Nord. Stoper-ul Universității Craiova înfruntă Italia în primul meci din grupe, iar Malta va fi următorul adversar al macedonenilor.

De altfel, Basilio Ndong este selecționat la echipa națională din Guineea Ecuatorială pentru confruntarea cu Libia. Selecționata fundașului lateral de la Universitatea Craiova este deja calificată la Cupa Africii, turneu final la care statul african a făcut spectacol la ultima ediție.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru, ultimatum pentru jucătorii Universității Craiova: „Ori se trezesc, ori se apucă de alte sporturi”

Mihai Rotaru a avut un atac neașteptat la jucătorii Universității Craiova după eșecul cu Farul Constanța, scor 2-0, iar acesta se gândește să facă modificări în cadrul lotului. Acesta este dezamăgit de anumiți fotbaliști și le transmite că există deja o listă cu posibile despărțiri.

„N-am arătat bine. Au fost și jucători care au dezamăgit și ori se trezesc, ori se apucă de alte sporturi. Dacă vrem să îl împrumutăm, ar trebui să fie un club cu care am vorbit. Nu am discutat în cadrul restrâns, adică în grupul nostru. Nu s-a luat în calcul așa ceva! Există o listă gri, a dezamăgirilor, dar nu una neagră.

ADVERTISEMENT

Nu avem cum să tăiem în carne vie. Pur și simplu cine nu face față va sta pe bancă, sau în tribună sau pleacă! Cine nu înțelege că noi trebuie să jucăm ca o echipă și lăsăm individualitățile. Deși rămân la părerea că nicio echipă din România nu are individualitățile noastre! Hai să și jucăm!”, a spus Mihai Rotaru la FANATIK SUPERLIGA.


  • 2,35 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2 solist” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT