Life

El e starul care a pariat pe Gheboasă înainte să devină idolul puștanilor: „Nu trebuie să știi să cânți!”

Gheboasă a cucerit un celebru artist de la noi înainte să devină idolul puștanilor! Cine a pariat pe trapper înaintea tuturor?
08.08.2023 | 17:39
El e starul care a pariat pe Gheboasa inainte sa devina idolul pustanilor Nu trebuie sa stii sa canti
Gheboasă, descoperit de un celebru artist de la noi în cadrul unui talent-show! Foto-montaj: FANATIK. Surse foto: HBO Max/ Wikipedia
ADVERTISEMENT

Gheboasă a cucerit o bună bucată din industria muzicală cu ceva timp înainte să devină idolul puștanilor astăzi! De altfel, o parte din fanii îl cunosc pe târgoviștean în urma apariției într-un reality-show difuzat pe HBO Max.

Gheboasă l-a cucerit pe Grasu XXL la One True Singer, anul trecut

Gheboasă ar fi avut toate șansele să câștige concursul care l-a propulsat în lumina reflectoarelor pe Rareș Maris, marele câștigător al show-ului din 2022.

ADVERTISEMENT

Este vorba, după cum unii ați bănuit, despre reality-show-ul One True Singer, acolo unde Gheboasă a fost unul dintre preferați. Din păcate, tânărul nu a trecut mai departe de episodul doi, iar motivul este și astăzi un mister.

Gabriel a fost descalificat din competiție, fix după ce câștigase o probă pentru care a fost felicitat de toată lumea. Mai precis, în episodul doi de la One True Singer, concurenții au avut de trecut provocarea Tik Tok-ului.

ADVERTISEMENT

Fiecare locuitor al casei One True Singer a trebuit să realizeze un videoclip cu potențial de distribuire pe rețeaua de socializare. Tinerii au fost consiliați de unul din cei mai cunoscuți influenceri de pe TikTok, Claudisky.

Cei mai buni la creat content pentru această platformă au fost Alexandra și Gheboasă, însă băiatul din Târgoviște câștigase proba respectivă, în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

Târgovișteanul a fost descalificat în episodul trei pentru că încălcase regulamentul

Gheboasă a primit drept premiu șansa de a locui singur într-o cameră VIP din vila unde erau cazați concurenți, separați de ceilalți participanți care dormeau în aceeași cameră, în paturi supraetajate.

Viața de boier se pare că i-a adus repede și sfârșitul în acest concurs trapperului. Olivia Addams a comunicat sec faptul că artistul încălcase regulamentul, fără a preciza ce a făcut mai exact.

ADVERTISEMENT

Până la descalificare, însă, atât Claudisky cât și Grasu XXL, unul din mentorii de la One True Singer, i-au adus laude lui Gheboasă. Grasu XXL s-a declarat fanul său numărul unu și i-a zis că își dorea ca el să câștige show-ul. Băiatul i s-a plâns rapper-ului într-o conversație pe care au avut-o, spunându-i că nu are cine știe ce voce, dar se pricepe la născocit rime pe loc.

Cântărețul l-a liniștit repede și i-a spus că show-ul în care participa nu era despre cea mai bună voce, ci despre cel mai real artist. I-a sugerat să își facă talentul în continuare și să uite de acest complex.

gheboasă
Gheboasă i-a câștigat simpatia lui Grasu XXL. Foto: One True Singer (2022)

Grasu XXL a pariat pe trapper: „Dacă nu câștigi, te sparg!”

„Hai, Târgoviștea! Viața mea tu ești! (…) Gheboasă number one! Dacă nu câștigi, te sparg! Eu mă aștept să câștigi concursul, șefule! Tu știi să faci versuri. Știi să dai dumele! Nu e vorba de singer aici. Nu trebuie să știi să cânți. Talentul tău e ăsta! Fă-ți talentul, cum s-ar zice!”, i-a spus Grasu XXL tânărului care astăzi e pe mai toate burtierele televiziunilor de la noi, după spectacolul susținut la Untold. 

„Vreau să-mi mulțumesc mie că sunt bun la versuri și sunt o dulceață de băiat! Juriul cred că a apreciat la mine faptul că am fost autentic, cu povestea mea”, spunea, Gabriel, în episodul doi de la One True Singer.

„A arătat că nu e îi e frică să se exprime. Nu îi e teamă să arate ce poate”, a declarat influencerul Claudisky despre trapperul dâmbovițean.

 

 

ADVERTISEMENT