Life

El este băcăuanul care a câştigat aproape un milion de lei la Loto, fără să ghicească numerele. Cum a fost posibil

Povestea incredibilă a unui bărbat din Bacău. Cum a reușit să se îmbogățească peste noapte, deși nu a ghicit niciun număr la Loto 6 din 49
22.12.2023 | 11:14
El este bacauanul care a castigat aproape un milion de lei la Loto fara sa ghiceasca numerele Cum a fost posibil
Povestea românului care s-a îmbogățit la Loto peste noapte Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Un bărbat din Bacău poate spune că s-a născut sub o stea norocoasă. Acesta s-a trezit că a fost lovit de noroc peste noapte, după ce a jucat o singură variantă la 6 din 49. Povestea lui este de-a dreptul uimitoare.

Băcăuanul care a dat lovitura peste noapte la Loto 6 din 49

Un bărbat din Bacău a avut parte de surpriza vieții lui. Peste noapte, acesta s-a trezit că s-a îmbogățit după ce a jucat la Loto. Deși nu a nimerit numere câștigătoare, varianta lui a fost norocoasă.

ADVERTISEMENT

Băcăuanul a jucat o singură variantă, dar norocul lui a venit din altă parte. Acesta a câștigat datorită biletului Noroc care, așa cum știu pasionații de loterie, este generat automat de către calculator.

Anunțul a fost postat pe paginile oficiale ale Loteriei Române. Acolo, se specifica exact agenția unde s-a jucat. Astfel, cu doar 10.5 lei, bărbatul din Bacău a ajuns să fie bogat.

ADVERTISEMENT

Băcăuanul a câștigat chiar înainte de Crăciun, pe 17 decembrie. Acum, suma pe care acesta o are în cont este de 927.165, 72 de lei. Acesta a avut noroc în adevăratul sens al cuvântului, având în vedere că extragerea calculatorului i-a adus suma imensă în conturi.

Bărbatul din Bacău nu este singurul cu o astfel de poveste impresionantă

Potrivit celor de la Loteria Română, biletul Noroc se poate juca doar pe biletele Loto 6 din 49 completate cu variante. Mai exact, este imposibil ca cineva să joace bilet Noroc fără să joace bilet la Loto 6 din 49.

ADVERTISEMENT

Săptămânile trecute, Loteria Română a mai postat povestea unui român care a avut noroc la distanță de 20 de ani. Bărbatul a jucat mereu la Loto și, de fiecare dată, a fost la un pas de pune mâna pe marele premiu.

În urmă cu mai bine de 20 ani, a fost cât pe ce să plece acasă cu premiul cel mare de la Loto 6 din 49. Din păcate, a trebuit să se mulțumească cu un premiu mai mic, dar deloc de neglijat.

ADVERTISEMENT

După 20 de ani, a decis să joace din nou și să își încerce norocul. Surprinzător sau nu, norocul i-a surâs și a doua oară, cu aceleiași numere. Însă, nici acum nu a pus mâna pe marele premiu.

Bărbatul a învățat să se bucure de orice sumă și să aprecieze norocul. Cu mulți bani în cont, acesta a decis să economisească pentru eventuale probleme de sănătate. Cu o altă parte din bani a ales să facă câteva reparații necesare la casa în care locuiește.

ADVERTISEMENT