Life

Cum poți să câștigi la Loto. Secretul pe care îl știe un american care a ghicit numerele de 7 ori. Care sunt cele patru reguli de aur de care trebuie să ții cont

Cum să câștigi la Loto. Secretele americanului care a ghicit numele câștigătoare de nu mai puțin de șapte ori. Regulile de aur.
19.12.2023 | 15:19
Cum poti sa castigi la Loto Secretul pe care il stie un american care a ghicit numerele de 7 ori Care sunt cele patru reguli de aur de care trebuie sa tii cont
Cum poți să câștigi la Loto. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

Richard Lustig, un bărbat din Orlando, Florida, a spus cum poți să câștigi la Loto. Americanul a ghicit de șapte ori numerele norocoase, astfel că acum și-a dezvăluit secretele. Care sunt cele patru reguli de aur.

Cum poți să câștigi la Loto

Richard Lustig este un bărbat din Orlando, Florida, care a reușit să câștige de șapte ori la loto, iar acum îi învață și pe alții cum să facă acest lucru.El a dezvăluit care sunt regulile de aur când vine vorba de  joc.

ADVERTISEMENT

Lusting a susținut că norocul nu are nicio legătură și îi sfătuiește pe toți cei care își doresc să pună mâna pe premiul cel mare să trateze experiența pe ca un adevărat loc de muncă și să joace săptămânal.

Totuși, americanul a subliniat faptul că gestionarea bugetului este la fel importantă, iar biletele nu trebuie cumpărate într-un număr atât de mare încât să se ajungă la mulți bani pierduți.

ADVERTISEMENT

Care sunt regulile de aur

Astfel că dacă vrei să știi cum să câștigi la Loto trebuie să fii conștient de faptul că există câteva reguli de care să ții cont. Prima dintre acestea presupune că numerele alese trebuie să fie unele personale, nu selectate aleatoriu.

Această abordare va crea o anumită conexiune și control asupra posibilităților. Pe de altă parte, este esențial să faci cercetări și să vezi ce numere au fost alese anterior, pentru a descoperi dacă combinația ta favorită a mai ieșit câștigătoare în trecut.

ADVERTISEMENT

O altă informație utilă despre cum să câștigi la loto este aceea că nu trebuie să te bazezi pe un singur șir de numere și să alegi cel puțin 10 seturi pe care să le utilizezi în mod constant.

Pe de altă parte, Lusting îi sfătuiește pe jucătorii serioși să-și impună un buget și să nu îl depășească. Nerespectarea acestuia s-ar putea lăsa cu dezamăgiri și regrete, după cum a menționat americanul care a câștigat de șapte ori.

ADVERTISEMENT

De altfel, Richard Lustig a câștigat până acum mai mult de un milion de dolari, bani cu care și-a achiziționat o casă în valoare de 350.000 de dolari, o motocicletă Harley Davidson în valoare de 25.000 de dolari și o mașină Jaguar în valoare de 80.000 de dolari, notează click.ro. 

ADVERTISEMENT
Tags: