Life

El este bărbatul care a câștigat premiul cel mare la Loto, dar continuă să meargă la muncă: „Nimic nu s-a schimbat”

Un bărbat care a câștigat premiul cel mare la Loto nu vrea să-și schimbe viața deloc. Continuă să meargă la același loc de muncă.
26.11.2023 | 21:43
El este barbatul care a castigat premiul cel mare la Loto dar continua sa mearga la munca Nimic nu sa schimbat
El este bărbatul care a câștigat premiul cel mare la Loto. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pierre Richer a câștigat în luna octombrie premiul cel mare la Loto, în valoare de 36,5 milioane de dolari. Totuși, bărbatul originar din Montreal nu și-a schimbat deloc viața, ba chiar continuă să meargă la același loc de muncă.

Un bărbat a câștigat premiul cel mare la Loto, dar continuă să mergă la muncă

Pierre Richer are mai mult de 60 de ani, dar continuă să meargă la muncă, în ciuda faptului că în luna octombrie a acestui an a câștigat pemiul cel mare la Loto, în valoare de 36,5 milioane de dolari.

ADVERTISEMENT

Bărbatul originar din Montreal a jucat la Lotto Max pe 6 octombrie, după cum a declarat organizatorul loteriei Loto-Québec într-un comunicat de presă, citat de Business Insider.

El a cumpărat biletul care l-a îmbogățit de la aceeași băcănie de la care și-a cumpărat și plăcinte. A cumpărat, în fond, două bilete pentru care nu a fost nevoit să plătească decât 10 dolari.

ADVERTISEMENT

„Nu aveam de gând să-l cumpăr săptămâna aceasta, dar aveam două bilete gratuite în buzunare. M-am dus să le joc și am cerut două Lotto Max la ghișeu și asta s-a întâmplat. M-a costat 10 dolari”, a declarat Pierre Richer pentru Global News.

Soția și fiica bărbatului au fost încântate atunci când au aflat că acesta a câștigat atât de mulți bani, în schimb, acesta „s-a bucurat puțin” și apoi și-a văzut de treburile pe care le avea de făcut în ziua respectivă.

ADVERTISEMENT

„Mă simt la fel. Nimic nu s-a schimbat”, a spus bărbatul pentru presa locală. Pierre Richer lucrează ca șofer pentru o firmă de catering și totodată este membru al departamentului care coordonează transportul.

S-a dus la muncă după doar trei zile

Pierre a mărturisit că iubește ceea ce face, iar acest lucru l-a determinat să se întoarcă la treabă după numai trei zile. Pe 9 octombrie 2023, la ora 4:30 dimineața, acesta s-a dus la muncă.

ADVERTISEMENT

„Nu pot să-i las singuri, pentru că fără mine departamentul ar avea probleme”, a spus bărbatul. Totuși, el plănuiește să cumpere o casă și o mașină nouă, dar și să-și trimită familia în vacanță. „Nu sunt eu omul care să meargă în vacanță, așa că îi voi trimite doar pe ei”, a explicat Pierre Richer, care a câștigat premiul cel mare la loto. 

ADVERTISEMENT