Life

El este bărbatul care a comandat o șampanie de 10 mii de euro în Poiana Brașov. Aroganță totală la o petrecere de lux

Vedetele au dat buzna în weekend la munte și nu s-au uitat la bani atunci când a venit vorba de distracție și de voie bună.
29.01.2023 | 15:38
El este barbatul care a comandat o sampanie de 10 mii de euro in Poiana Brasov Aroganta totala la o petrecere de lux
Bărbatul care a comandat o șampanie de 10 mii de euro în Poiana Brașov. Sursa foto: instagram/ Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Câteva zile libere, zăpadă și o gașcă de prieteni sunt tot ceea ce ai nevoie pentru a da startul unui party de zile mari. Și, dacă îți mai permiți 10.000 de euro de dat pe o șampanie, ei bine, atunci chiar putem spune: să înceapă petrecerea!

Cine este misteriosul care a plătit 10 mii de euro pentru o șampanie?

Vedetele autohtone și-au luat bolizii de lux, cardurile doldora de bani și au poposit într-una dintre cele mai exclusiviste locații din Poiana Brașov.

ADVERTISEMENT

Nelipsit din poveste a fost și un bărbat misterios, recunoscut ca ”regele racilor” care se face adesea remarcat prin extravaganțe numai una și una. Îl vedem adesea prin diversele locații din București, și nu numai, însă, de această dată a dovedit că pentru el banii nu sunt o problemă, chiar în mijlocul petrecerii de la munte.

Aflat cu prietenii într-o locație de lux din Poiana Brașov, Paul Nicolau, alias Pescobar a plătit pe o singură șampanie, 10.000 de euro. Din imaginile care s-au viralizat imediat pe internet putem observa cu cât fast a fost adusă licoarea bahică.

ADVERTISEMENT

Despre Pescobar se știe că deține o afacere, de acolo și renumele de ”regele racilor”. De asemenea, antreprenorul este cel care a deschis prima piață de pește din București. Businessurile pe care le-a avut de-a lungul timpului i-au umplut buzunarele, și, astăz nu se mai uită la bani când vine vorba de distracție și voie bună.

De unde numele de Pescobar?

În urmă cu aproximativ o lună de zile, în cadrul podcastului ”Fiță cu Adiță”, Paul Nicolau explica de unde numele de Pescobar.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri, cunoscut pentru pasiunea pe care o arată față de fructele de mare, povestea că este o combinație venită pe moment.

Mi-a venit chestia asta. Voiam să fac un restaurant, aveam eu un spațiu și mi-a venit așa pesco de la pește și bar. Le-am unit și mă cheamă Pescobar. Am lăsat-o așa și se potrivește și cu stilul meu, pescobar al peștilor, că mai fac eu gesturi, creveți la 29 de lei.

ADVERTISEMENT

Și cum era partea `frumoasă` a domnului Escobar că era mână largă către comunități, așa vreau să cred și eu pe alocuri. Fac chestii”, îi spunea Pescobar lui Adiță.

ADVERTISEMENT