Life

El este bărbatul care a fost interzis în restaurant din cauza apetitului. A mâncat kilograme întregi de mâncare

Un bărbat a ajuns să fie interzis într-un restaurant din cauza apetitului său. Se pare că patronii nu au fost încântați de cantitatea cerută de aceasta în cele două vizite.
28.11.2022 | 17:08
El este barbatul care a fost interzis in restaurant din cauza apetitului A mancat kilograme intregi de mancare
Cum a ajuns un bărbat să fie interzis într-un restaurant din China. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

O poveste inedită i-a șocați pe mulți. Un bărbat care a mâncat prea mult nu mai are voie acum să meargă într-un restaurant.

Domnul Kong acuză patronii restaurantului de ”discriminare”

Cazul nu este unul din România, ci din China, iar bărbatul este cunoscut sub numele de domnul Kang. El a oferit un interviu presei de peste hotare în care a povestit întreg incidentul.

ADVERTISEMENT

Domnul Kang a ajuns să fie pus pe lista neagră a unui restaurant de tip bufet, pentru că, spune el, ar fi mâncat prea mult.

Menționăm că numele lui este unul anonim. Constant, bărbatul își face live-uri pe conturile personale de socializare, unde se filmează în timp ce mănâncă.

ADVERTISEMENT

În interviul acordat pentru Hunan TV, el a dezvăluit că a mers să ia masa de două ori la Bufetul Handadi Seafood BBQ din orașul Changsha, iar a treia oară nu s-a mai putut.

În prima sa vizită de la restaurant, domnul Kang a mâncat nu mai puțin de 1,5 kilograme de picioare de porc. S-a întors și pentru a doua oară, când a mâncat între 3,5 până la 4 kg de creveți, notează BBC.

ADVERTISEMENT

Deși este conștient de apetitul său, domnul Kang acuză respectivul restaurant de ”discriminare”. Acesta nu înțelege de ce există o problemă faptul că îi place să mânânce.

Mai mult de atât, acesta a mai dezvăluit că nu a lăsat nicio bucățică de mâncare neatinsă, pentru că i-au plăcut specialitățile de acolo.

ADVERTISEMENT

”Pot să mănânc foarte mult, am vreo vină?’‘ a spus el, pentru sursa citată.

El este domnul Kang, bărbatul care a fost interzis în restaurant din cauza apetitului său. Sursă foto: captură video
El este domnul Kang, bărbatul care a fost interzis în restaurant din cauza apetitului său. Sursă foto: captură video

Motivul invocat de proprietarul restaurantului

De cealaltă parte, proprietarul respectivului restaurant are motivele sale. Contactat de Hunan Tv, el a dezvăluit că în momentul în care domnul Kang venea la masă, acesta pierdea bani.

”De fiecare dată când vine aici, pierd câteva sute de yuani. Chiar și atunci când bea lapte de soia, poate bea 20 sau 30 de sticle”, a spus proprietarul restaurantului.

Povestea domnului Kang a devenit celebră pe internet, iar părerile au fost împărțite, așa cum se întâmplă de fiecare dată.

Sunt persoane care i-au ținut partea proprietarului, în timp ce alții au criticat faptul că restaurantul nu ar trebui să fie de tipul ”all-you-can-eat”, dacă cei care îl dețin nu își permit acest lucru, mai scrie BBC.

ADVERTISEMENT
Tags: