News

El este bărbatul care a murit înjunghiat într-un bar din Mehedinți. Cristinel a lăsat în urmă doi copii: ”Să îi dea închisoare pe viață!”

Un bărbat din Mehedinți a murit înjunghiat în barul din sat, după o ceartă mai aprinsă cu un rival din localitate, pe care îl cunoștea de multă vreme.
19.02.2024 | 09:57
El este barbatul care a murit injunghiat intrun bar din Mehedinti Cristinel a lasat in urma doi copii Sa ii dea inchisoare pe viata
El este bărbatul care a murit înjunghiat într-un bar din Mehedinți. Cristinel a lăsat în urmă doi copii: ”Să îi dea închisoare pe viață!”
ADVERTISEMENT

Cristinel avea 39 de ani și era tată a doi copii și locuia în Salcia, județul Mehedinți. Martorii la crimă și soția bărbatului ucis spun că între acesta și criminal exista un conflict mai vechi. Cei doi s-au întâlnit, întâmplător, în barul din sat, și s-au luat din nou la ceartă. Atacatorul a decis că e momentul să își învețe rivalul o lecție, astfel că a plecat acasă de unde a luat un cuțit.

Un bărbat a fost înjunghiat cu sânge rece de un consătean în Mehedinți

Atacatorul s-a întors și, fără să stea pe gânduri, și-a înjunghiat mortal victima. În stare de șoc, soția victimei cere pedeapsă cu închisoarea pe viață pentru atacator. “Am vorbit cu el la telefon, s a luat cu el şi tot îl înjura şi i-am zis să vină acasă şi nu a venit. Pe viaţă să îi dea. Eu eram acasă cu băieţelul“, a declara văduva, conform Observatornews.ro.

ADVERTISEMENT

”I-a dat cu cuţitul dintr-o singură lovitură, în inimă direct”, povestește un martor la incident. ”E un criminal nenorocit care trebuie pedepsit conform legii, dar legile astea mi se par prea blânde pentru asemenea oameni, care săvârşesc fapte de genul ăsta”, povestește și un vecin, care are o părere foarte proastă despre atacator.

Rudele lui Cristinel sunt în stare de șoc, mai ales că bărbatul era stâlpul familiei și cel care aducea în casă toți banii necesari traiului zilnic. ”Ne-a nenorocit! Are doi copii, au rămas pe drumuri”, povestește mătușa celor doi copii. ”Are doi copilaşi, vine omul să bea o bere… e şi verişorul meu primar. Mă gândesc şi acasă. Stau şi mă gândesc cum să-i spun”, povestește și vărul lui Cristinel.

ADVERTISEMENT

Cadavrul bărbatului a fost transportat acum la Serviciul de Medicină Legală pentru a ei efectuată autopsia. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru omor, în acest caz, iar atacatorul a fost reținut. Din păcate astfel de cazuri nu sunt tocmai rare în România, țară unde nu oricine deține o armă de foc, însă multe lume pune mâna pe cuțit.

Bărbat înjunghiat într-o gară din Roman după o ceartă aprinsă

Un alt caz recent este cel al unui bărbat din Roman, care a fost înjunghiat în gară chiar de către prietenul său. Cei doi s-au luat inițial la ceartă, după ce s-au drogat, după care s-au bătut cu pumnii și picioarele. Cei care au sunat la 112 au fost oamenii care treceau prin gară și care au văzut momentul în care victima a fost înjunghiată.

ADVERTISEMENT

Din fericire bărbatul a ajuns în viață la spital, unde medicii l-au stabilizat. Cât despre agresor, acesta a ajuns în arestul Poliției, iar pe numele său a fost deschis dosar penal pentru lovire și alte violențe. Conform unor surse din anchetă, cei doi s-ar fi drogat cu prenadez, după care s-au luat la bătaie.

Statistic, cu toate că știrile cu oameni înjunghiați nu sunt o raritate, țara noastră nu este tocmai o junglă. Drept dovadă, deși 147 de oameni mor într-un an în România după ce sunt înjunghiați, aceste cifre sunt departe de alte țări mult mai periculoase la nivel mondial. De exemplu, în țări precum Brazilia și Africa de Sud mor anual aproape 10.000 de oameni după ce sunt înjunghiați.

ADVERTISEMENT

India cu aproape 9000 de cazuri și Rusia cu 6400 de cazuri ar fi pe locurile 3 și 4, în timp ce locul 5 e ocupat de Filipine cu 5,400 de decese prin înjunghiere. Alte țări din top 10 care au între 3000 și 5000 de morți anual prin înjunghiere sunt Columbia, Pakistan, China, Mexic și Nigeria.

ADVERTISEMENT
Tags: