Life

El este bărbatul găsit nevinovat, după 34 de ani petrecuți în închisoare. Cum a reacționat mama lui

El este deținutul eliberat din spatele gratiilor după 34 de ani. Ce a făcut mama sa după ce s-a aflat că nu este vinovat.
16.03.2023 | 16:39
El este barbatul gasit nevinovat dupa 34 de ani petrecuti in inchisoare Cum a reactionat mama lui
El este deținutul eliberat din spatele gratiilor după 34 de ani. Ce a făcut mama sa după ce s-a aflat că nu este vinovat. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

El este bărbatul găsit nevinovat, după 34 de ani petrecuți în închisoare și după ce fusese condamnat la o pedeapsă de 400 de ani. Cum a reacționat mama lui la scurt timp după ce acesta a pășit în afara celulei sale.

El este deținutul eliberat din spatele gratiilor după 34 de ani. Ce a făcut mama sa după ce s-a aflat că nu este vinovat

Sidney Holmes este deținutul care a fost eliberat din spatele gratiilor după 34 de ani pe care i-a petrecut închis fără ca oamenii legii să aibă suficiente probe împotriva sa. Bărbatul a stat în pușcăria principală a comitatului Broward din Florida, conform Daily Mail.

ADVERTISEMENT

„Nu pot simți ură. Trebuie doar să continui să merg înainte”, a spus acesta după ce a fost exonerat după 34 de ani petrecuți în închisoare, deși era nevinovat. În momentul de față, americanul din Florida are 57 de ani.

Eliberarea sa a fost filmată și a ajuns pe rețelele de socializare, mama deținutului fiind extrem de bucuroasă că s-a făcut dreptate. Aceeași reacție au avut-o și rudele bărbatului care l-au așteptat cu sufletul la gură în fața penitenciarului.

ADVERTISEMENT

„O, doamne”, este una dintre declarațiile de pe Twitter, făcute de cei care l-au așteptat în afara închisorii pe Sidney Holmes, semn că nu s-au gândit că vor apuca această zi având în vedere condamnarea de 400 de ani.

Deținutul își îmbrățișează mama
Deținutul își îmbrățișează mama. Sursa foto: Daily Mail

De ce a ajuns în închisoare Sidney Holmes

Sidney Holmes a susținut întotdeauna că nu este vinovat de jaful armat care i s-a pus în cârcă în urmă cu 34 de ani. În anul 2020 statul american a reluat investigațiile în cazul său, bărbatul fiind condamnat în aprilie 1989.

ADVERTISEMENT

La dosar apăreau la momentul respectiv informații potrivit cărora ar fi participat la o infracțiune pentru că deținea un vehicul asemănător cu unul care fusese folosit în timpul jafului. Evenimentul a avut loc cu doar câteva săptămâni înainte de condamnare.

În vara lui 1988 fratele martorului principal din anchetă a fost jefuit de oameni care conduceau o mașină similară cu a lui Sidney Holmes și de aici au plecat problemele deținutului. Acum oamenii legii susțin că „nu există nicio dovadă care să-l lege pe Holmes de jaf”.

ADVERTISEMENT

De asemenea, unitatea de examinare a condamnărilor a constatat că identificarea martorului a fost probabil una greșită din cauza practicilor care se desfășurau în urmă cu peste 30 de ani în statul american Florida.

ADVERTISEMENT
Tags: