Life

El este cel mai bine plătit concurent de la Survivor România All Stars! Va face o avere dacă va rezista până în finală

Secretul Pro TV a ieșit la iveală! S-a aflat care este cel mai bine plătit concurent de la Survivor România All Stars. E plătit regește
11.01.2024 | 20:40
El este cel mai bine platit concurent de la Survivor Romania All Stars Va face o avere daca va rezista pana in finala
Cine este cel mai bine plătit concurent de la Survivor România All Stars. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anul a început în forță pentru Pro TV, care anul acesta le-a pregătit telespectatorilor săi o surpriză și mult așteptatul sezon Survivor România All Stars. Însă vedetele nu s-au lăsat convinse atât de ușor și au negociat la sânge banii pentru care vor suporta condițiile neprielnice.

Care este cel mai bine plătit concurent de la Survivor România All Stars

Noul sezon Survivor este unul cu totul special, deoarece adună în același loc cei mai buni concurenți pe care competiția i-a avut până acum. Survivor România All Stars va avea premiera pe 16 ianuarie 2024.

ADVERTISEMENT

Concurenții au ajuns deja în Republica Dominicană, iar filmările au început deja. Însă, înainte de a renunța la toate condițiile incredibile de acasă și să-și pună pe pauză planurile profesionale, vedetele au negociat la sânge.

Unele mai bine decât altele, după cum arată CanCan.ro, căci se pare că Jador este cel mai bine plătit dintre toți. Astfel că, nu numai că le-a cerut producătorilor să-l lase să meargă în tabăra Faimoșilor cu Biblia, dar a cerut și destul de mulți bani.

ADVERTISEMENT

Conform sursei citate anterior, el va fi „Regele banilor”, căci pentru o singură săptămână pe care o petrece la Survivor România All Stars, va fi plătit cu nu mai puțin de 10.000 de euro.

De ce a cerut artistul o sumă atât de mare

Motivul pentru care Jador ar fi negociat la sânge ar fi acela că această perioadă nu are prea multe concerte și, mai mult de atât, afacerea pe care le-a deschis-o părinților și unde lucrează și frații săi, nu merge atât de bine.

ADVERTISEMENT

Astfel că, dacă va reuși să reziste până în marea finală, artistul va pleca acasă cu nu mai puțin de 160.000 de euro. În plus, dacă va câștiga, el va primi și premiul de 100.000 de euro, ceea ce înseamnă o adevărată avere.

Următoarea după el este Andreea Tonciu, care pentru fiecare săptămână de concurs va fi remunerată cu 6000 de euro. Iar ceilalți concurenți Faimoși de la Survivor România All Stars vor primi mai puțin de 5000 de euro.

ADVERTISEMENT

Amintim că Faimoșii sunt: Zannidache (câştigător sezonul 2), TJ Milez (concurent sezonul 3), Cătălin Moroşanu (concurent sezonul 2), Jorge (concurent sezonul 4), Jador (concurent sezonul 2), Andreea Tonciu (concurentă sezonul 3), Roxana Nemeş (concurentă sezonul 2), Elena Ionescu (câştigătoarea sezonului 1), Ana Porgras (concurentă sezonul 2) și Ştefania Stănilă (concurentă sezonul 4).

ADVERTISEMENT