Life

El este cel mai tânăr miliardar din lume. Ce avere uriașă are la doar 18 ani

Cel mai tânăr miliardar din lume are doar 18 ani. Cum a ajuns acesta la o avere uriașă și cu ce se ocupă, de fapt? Norocul a fost de partea lui.
12.04.2023 | 08:14
El este cel mai tanar miliardar din lume Ce avere uriasa are la doar 18 ani
El este cel mai tânăr miliardar din lume. Sursă foto: Pinterest, Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cel mai tânăr miliardar din lume se poate declara extrem de norocos. Are doar 18 ani și deja se bucură de o avere uriașă. Și totuși cum a ajuns la o sumă cu atât de multe de zerouri? Întreg succesul se datorează tatălui său, care a construit un imperiu.

Cine este cel mai tânăr miliardar din lume

Clemente Del Vecchio este cel mai tânăr miliardar din lume. Tânărul este fiul cel mic al miliardarului Leonardo Del Vecchio. El a fost fondatorul Luxottica și s-a stins din viață anul trecut, la vârsta de 87 de ani, lăsând în spate o avere inestimabilă.

ADVERTISEMENT

Care este povestea lui Leonardo Del Vecchi? Miliardarul s-a născut în anul 1935 la Milano. El și-a pierdut tatăl, iar mai apoi a ajuns să fie crescut, dar și îngrijit de către soții Martinitts. În total, acesta a avut șase copii, din două relații.

Este vorba despre Claudio, Paola și Marisa. Cei trei copii provin din căsnicia cu Luciana Nervo, prima soția a miliardarului. Au urmat apoi Nicoleta, Luca și Clemente. Cei trei s-au născut în relația cu Sabina Grossi. Tot ea este și fostul manager al Luxottica.

ADVERTISEMENT

Și totuși cum a ajuns Clemente Del Vecchio cel mai tânăr miliardar din lume? Adolescentul în vârstă de doar 18 ani se poate declara un adevărat norocos. Acesta a obținut un pachet de 25% din acțiunile holdingului tatălui său, Leonardo Del Vecchio.

Cu alte cuvinte, vorbim despre o avere netă de 3,5 miliarde de dolari moștenire. După această mișcare, Clemente a devenit oficial cel mai tânăr miliardar din lume, la vârsta de doar 18 ani. Și acesta nu este singurul de pe această listă.

ADVERTISEMENT

Kevin David Lehmann a obținut 3,3 miliarde de dolari de la tatăl său

Și alți tineri în vârstă de 18 ani s-au bucurat de o avere de miliarde de dolari după moștenirile primite. Spre exemplu, în urmă cu doi ani, această poziție a fost obținută de Kevin David Lehmann. Tânărul, care atunci avea 18 ani, a obținut o avere de 3,3 miliarde de dolari din partea tatălui său, Guenther Lehmann.

Vorbim despre numeroase acțiuni dobândite de adolescent în rândul faimosului lanț de farmacii germane dm-drogerie market. Acesta este de altfel prezent și în România. Alți tineri în schimb au reușit singuri să își construiască afaceri, de ordinul milioanelor de dolari.

ADVERTISEMENT

Amintim că și Kylie Jenner a reușit să strângă o avere generoasă la o vârstă destul de fragedă. Aceasta are propriul lanț de produse cosmetice care de altfel s-a dovedit un real succes și i-a mărit considerabil veniturile.

ADVERTISEMENT
Tags: