News

El este miliardarul străin care s-a îndrăgostit de România. Și-a cumpărat o mașină Dacia și se plimbă cu ea prin București

Are o avere de 6,3 miliarde de euro și poate achiziționa orice mașină își dorește. Miliardarul și-a cumpărat un autoturism Dacia.
11.11.2023 | 17:56
El este miliardarul strain care sa indragostit de Romania Sia cumparat o masina Dacia si se plimba cu ea prin Bucuresti
Miliardarul străin care s-a îndrăgostit de România. Foto Hepta.ro
ADVERTISEMENT

El este miliardarul străin care s-a îndrăgostit de România. Deseori vine aici și deși poate avea orice mașină își dorește, recent, și-a cumpărat un autoturism Dacia, cu care se plimbă pe străzile din Capitală.

El este miliardarul străin care s-a îndrăgostit de România

Este vorba despre unul dintre proprietarii Ferrari, căsătorit cu o româncă de 31 de ani. Piero Ferrari are o avere de circa 6,3 miliarde de euro și locuiește în Italia cu Romina Gingașu. Datorită ei a cunoscut frumusețile țării.

ADVERTISEMENT

Cei doi vin foarte des în România pentru afacerile pe care soția miliardarului le are în București, dar și pentru a se relaxa. Piero Ferrari are 78 de ani și spune că s-a îndrăgostit de țara noastră, venind cu drag aici.

Și-a făcut prieteni în România, iar soția sa spune că atunci când Piero ajunge aici se decontectează de la tot ceea ce înseamnă muncă și stres. Romina spune că cei doi au achiziționat o mașină Dacia cu care se plimbă prin București de fiecare dată când vin.

ADVERTISEMENT

„Vine în fiecare lună în România. Îi place, are prieteni. România este diferită de Italia. Ne place să venim pentru câteva zile. Totul aici (n.r.- în Italia) este despre Ferrari, ne deconectăm puțin. Ne-am cumpărat o Dacia și acum o lună ne-am plimbat prin București. Avem șofer”, a spus Romina Gingașu la Digi FM.

Cine este Romina Gingașu, românca măritată cu Piero Ferrari

Romina Gingașu are 31 de ani și este dintr-o localitate din Călărași. A urmat studiile Academiei Tehnice Militare, iar acum șapte ani l-a cunoscut pe proprietarul Ferrari, în timp ce lucra la o companie care vindea avioane de lux.

ADVERTISEMENT

În ciuda diferenței de vârstă, cei doi au început o relație, iar în anul 2021 și-au unit destinele. Romina a deschis mai multe afaceri în România, cât și în străinătate. Ea a decis să investească în imobiliare, renunțând la job-ul pe care îl avea la compania care comercializa avioane.

Soția lui miliardarului străin se ocupă de mai multe proiecte rezidențiale, unele dintre acestea fiind în zona de Nord din București și în Floreasca. Romina Gingașu a declarat într-un interviu pentru Forbes că i s-a părut firesc ca o parte din investițiile sale să fie făcute în România.

ADVERTISEMENT

„A fost încă de la început prima alegere, fiind cetățean român, consider că am o datorie morală față de țara mea și aceeași datorie față de plata TVA, de aceea achiziționez proprietăți în nume propriu. Nu urmăresc să intru în piață ca dezvoltator”, a transmis soția lui Piero Ferrari.

 

ADVERTISEMENT