Life

Ce avere are Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari. Românca deține mai multe proprietăți

Ce avere deține Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari. Aceasta are mai multe proprietăți, multe fiind în România.
12.07.2023 | 17:36
Ce avere are Romina Gingasu sotia lui Piero Ferrari Romanca detine mai multe proprietati
Ce avere are Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari, a strâns o avere considerabilă după ce a investit în imobiliare. Aceasta deține proprietăți în țara natală, dar și în străinătate.

Ce avere are Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari. Românca deține mai multe proprietăți

În 2021, Romina Gingașu (31 de ani) s-a căsătorit cu Piero Ferrari în Capri. Aceasta l-a cunoscut pe renumitul om de afaceri în timp ce lucra la o companie care vindea avioane de lux.

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv, Romina încerca să-i vândă un avion patronului Ferrari. Ulterior, aceasta a renunțat la jobul pe care îl avea în cadrul companiei respective și a început să facă investiții în imobiliare.

Până acum, Romina Gingașu a alocat aproximativ 10 milioane de euro pentru proiecte rezidențiale, potrivit Forbes. Unele dintre aceste proprietăți se află în Floreasca și în zona de nord a Capitalei.

ADVERTISEMENT

Cea mai recentă achiziție se află în Herăstrău, acolo unde a cumpărat ultimele două etaje ale unui imobil, în valoare de două milioane de euro.

“Pentru mine, Sapphire Herăstrău este de departe cea mai practică clădire, în care există terasă pentru fiecare cameră de oaspeți și laundry room de 15 mp, separat, lângă zona de lift”, a declarat soția lui Piero Ferrari pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Romina Gingașu mai este implicată și în alt proiect rezidențial în Pipera, acolo unde dezvoltatorul construiește un cartier de vile. A explicat, totodată, de ce nu închiriază proprietățile achiziționate.

“Mă raportez la randamentul pe termen lung și întotdeauna achiziționez din faza de proiect. Nu închiriez proprietățile, deoarece toate au o particularitate pe care doresc să o păstrez sau să o dezvolt”, a mai spus aceasta.

ADVERTISEMENT

Romina a investit, încă din 2016, într-un alt cartier din zona de Nord, precum și într-unul de vile din Voluntari. Aceasta a spus că alege să cumpere proprietăți în momentele strategice ale pieței.

De ce preferă să investească în proprietăți din România

Romina Gingașu poate investi oriunde în lume, însă a vrut să dețină proprietăți în România. “A fost încă de la început prima alegere, fiind cetățean român, consider că am o datorie morală față de țara mea și aceeași datorie față de plata TVA, de aceea achiziționez proprietăți în nume propriu. Nu urmăresc să intru în piață ca dezvoltator”, a mai explicat soția lui Piero Ferrari.

În afară de proprietățile din România, Romina mai deține unele și în străinătate. Mai exact, soția omului de afaceri deține 45% din Palazzo Marsigli din Bologna, în Italia, dar și două apartamente în Monte Carlo, Monaco.

ADVERTISEMENT
Tags: