News

El este motociclistul mort într-un accident, în Alba. Radu era arhitect și tatăl a doi copii

Un tractor încărcat cu lemne i-a ieșit în față. Din nefericire, impactul a fost fatal pentru arhitectul din localitatea Florești, Cluj.
15.08.2023 | 21:25
El este motociclistul mort intrun accident in Alba Radu era arhitect si tatal a doi copii
El este motociclistul mort într-un accident, în Alba. sursa foto: foaiatransilvana.ro
ADVERTISEMENT

El este motociclistul mort într-un accident, în Alba. Radu Vomir, în vârstă de 44 de ani, era un arhitect cunoscut din Cluj și tatăl a doi copii. Bărbatul a murit în urma unui tragic accident, luni, 14 august.

El este motociclistul mort într-un accident, în Alba

Radu, din comuna Florești, Cluj, se afla pe motocicletă atunci când în localitatea Lupșa, din județul Alba, i-a ieșit în față un tractor care transporta lemne. Din cercetări reiese că șoferul care conducea utilajul a pătruns de pe un drum secundar pe DN 75, intrând în coliziune cu victima.

ADVERTISEMENT

Impactul a fost fatal, iar Radu Vomir a murit pe loc. La fața locului au ajuns polițiștii și o ambulanță. Medicii au încercat să îl resusciteze pe bărbat, însă eforturile acestora au fost în zadar. În cele din urmă, arhitectul a fost declarat decedat.

„La data de 14 august 2023, în jurul orei 18.45, un tânăr de 25 de ani, din comuna Lupșa, județul Alba, în timp ce conducea un tractor, pe un drum secundar, ar fi pătruns pe DN 75, intrând în coliziune, în dreptul kilometrului 101 +600 de metri, cu o motocicletă condusă de un bărbat de 44 de ani, din comuna Florești, județul Cluj. (…)

ADVERTISEMENT

Din păcate, motociclistul, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din judeţul Cluj, a decedat”, au informat, luni, reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, cu privire la acest accident.

Tăietorii de lemne nu s-ar fi asigurat corespunzător

Conform presei locale, arhitectul din Cluj a murit complet nevinovat, deoarece tăietorii de lemne nu s-ar fi asigurat corespunzător. Unul dintre aceștia ar fi dirijat TAF-ul și i-a făcut semn șoferului de 25 de ani să iasă de pe drumul secundar, însă nu s-a asigurat dacă din partea stângă se deplasează vreun vehicul.

ADVERTISEMENT

Imaginile cu momentul impactului au fost suprinse de camerele de supraveghere din zonă și postate pe presa din Cluj. În ele se poate observa cum tractorul i-a ieșit în față motociclistului. Filmarea, cu un puternic impact emoțional, poate fi văzută aici.

Radu Vomir, în vârstă de 44 de ani, era pasionat de motociclism și extrem de apreciat în domeniul său de activitate, arhitectura. Potrivit foaiatransilvana.ro, bărbatul era tatăl a doi copii.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au transmis că șoferul tractorului a fost verificat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Oamenii legii continuă cercetările, fiind deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

ADVERTISEMENT