Life

El este pensionarul din București care se uită după fiecare RATB, sperând să coboare din el soția lui. ”O aștept pe baba mea”

Pensionarul care se uită după fiecare RATB a impresionat pe toată lumea. Povestea lui de iubire este de-a dreptul emoționantă.
16.02.2024 | 19:45
El este pensionarul din Bucuresti care se uita dupa fiecare RATB sperand sa coboare din el sotia lui O astept pe baba mea
Pensionarul care se uită după fiecare RATB. Are o poveste uluitoare Sursa foto: Google
ADVERTISEMENT

Pensionarul care se uită după fiecare RATB a făcut pe toată lumea să plângă. Povestea lui este atât emoționantă, dar și dramatică. El își așteaptă soția într-o stație de RATB.

Cine este pensionarul care se uită după fiecare RATB

Despre el am aflat de la Mihaela, o tânără din Capitală. Aceasta a avut ghinionul sau norocul de a pierde de două ori autobuzul pe care-l aștepta. Dar acest lucru nu a supărat-o prea tare, pentru că avut ocazia să audă experiența trăită de un pensionar.

ADVERTISEMENT

El era atent la fiecare pasager al microbuzul și îi tresărea inima la fiecare sosire a mașinii. De fiecare dată, acesta trăia cu speranța în inima că își va mai revedea soția măcat pentru o singură dată.

Mihaela nu a avut ocazia să fie de față la momentul ân care acesta avea să ajungă. Însă, discuția dintre ea și pensionar a uimit-o. Totul a început în momentul în care bărbatul a întrebat-o cât este ceasul.

ADVERTISEMENT

Aceasta i-a răspuns. În continuare, el i-a mărturisit domnișoarei că își așteaptă soția, care era plecată în vizita la o rudă. Domnul respectiv, i-a povestit Mihaelei că soția sa se confrunte cu niște probleme de sănătate destul de serioase.

Bărbatul i-a recunoscut fetei că sunt vârsta începe să-i prindă din urmă și că le este greu. Însă, acesta avea altă piatră pe anume. Și anume o experiență neplăcută din trafic.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva luni, cei doi îndrăgostiți au avut parte de șocul vieții. Un băiat în vărstă de 20 ani a ignorat complet culoarea semaforului și s-a produs un accident teribil. Soția pensionarul tocmai ce ieșea din piață, iar șoferul a lovit- dur. Bătrânul și- a dorit să-l dea în judecată.

Din păcate, acesta a recunoscut că pensia pe care o primește este infimă, chiar dacă în tinerețe fusese militar. Totodată, acesta susține că tânărul a încercat să mușamalizeze cazul, oferind o sumă substanțială la Poliție.

ADVERTISEMENT

Cum s-a încheiat această poveste de coșmar pentru cei doi pensionari

Ulterior, pensionarul a decis să depună o plângere la Poliție. Acesta susține că nu a fost băgat în seamă de autorități. Mai mult decât atât, acesta spune că nu își dorea mai mult decât taxele de spitalizare. Acesta o ajută mereu pe soția sa. Nu se poate deplasa fără ajutor. El consideră ca aceasta este datoria sa de bărbat și o va respecta până în ultima clipă.

ADVERTISEMENT
Tags: