News

El este șoferul care și-a arătat fluturașul de salariu și i-a uimit pe toți cu câți bani câștigă: “Nu-mi vine să cred! Ia mai mult ca mine. Și am și o diplomă”

Șoferul care a devenit viral în online după ce și-a arătat fluturașul de salariu. I-a uimit pe toți cu suma de bani pe care o câștigă.
27.01.2024 | 16:07
El este soferul care sia aratat fluturasul de salariu si ia uimit pe toti cu cati bani castiga Numi vine sa cred Ia mai mult ca mine Si am si o diploma
Skyler Stutzman, șoferul din SUA care a devenit viral pe internet după ce și-a arătat fluturașul de salariu. Sursa foto: TikTok / Hepta / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Șoferul unei companii de curierat din Statele Unite ale Americii și-a arătat fluturașul de salariu pe un site de socializare. Suma de bani pe care acesta o câștigă i-a uimit pe toți.

Skyler Stutzman, șoferul din SUA care a devenit viral pe internet după ce și-a arătat fluturașul de salariu

Volumul de muncă al angajaților companiilor de curierat din întreaga lume este unul impresionant. Cumpărăturile online au explodat în perioada pandemiei, iar trendul crescător se menține.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, cei care lucrează în domeniu nu se pot plânge deloc că au venituri mici, ba dimpotrivă. Un astfel de exemplu vine din Oregon, în vestul Statelor Unite.

Un șofer UPS (United Parcel Service) a devenit viral pe platforma TikTok după ce a postat un videoclip în care și-a arătat fluturașul cu salariul pe care l-a încasat pe o săptămână.

ADVERTISEMENT

Skyler Stutzman lucrează ca șofer pentru UPS, în Oregon. Având peste 244.000 de urmăritori TikTok, acesta a postat un videoclip, în octombrie 2023, în care a arătat un fluturaș de salariu. Aici apar câștigurile sale înainte de impozitare. Suma este una uriașă: 2.004 de dolari (USD) pentru o singură săptămână de muncă.

După impozite și alte deduceri aferente, și la o rată de plată de 44,26 USD pe oră, salariul net luat acasă de Stutzman a fost de aproximativ 1.300 USD pentru 42 de ore de muncă.

ADVERTISEMENT

În aceeași filmare, Stutzman a mai spus că a început să lucreze pentru compania UPS din 2008. A lucrat în depozit timp de șase ani. Ulterior, a primit un post de șofer cu normă întreagă. A trebuit să urmeze un curs de școală de șoferi de o săptămână înainte de a începe o perioadă de probă de 30 de zile.

Curierul din SUA i-a uimit pe toți cu câți bani câștigă: ”Nu-mi vine să cred! Ia mai mult ca mine. Și am și o diplomă”

Videoclipul postat de șoferul din SUA a avut aproape 12 milioane de vizualizări și peste 11.000 de comentarii, notează USA Today. Cum era de așteptat, multe dintre comentarii sunt extrem de răutăcioase. În timp ce unii au fost șocați să afle câți bani poate câștiga un șofer UPS, alții spun că nu este corectă această discrepanță.

ADVERTISEMENT

Nu-mi vine să cred că un șofer UPS câștigă mai mult decât mine după ce am lucrat 20 de ani în același sector. Și am și o diplomă”, scrie, revoltat, un urmăritor al lui Stutzman.

Wow! 40 de dolari pe oră? Între timp, eu lupt pentru viața mea, câștigând doar 15 dolar pe oră“, a scris un alt user. ”Sunt bani buni pentru doar 42 de ore lucrate”, a adăugat un alt american.

ADVERTISEMENT
Tags: