News

El este ucigașul lui Sebastian, tânărul omorât la un majorat din Iaşi. Agresorul era poreclit “Casapu”

Bărbatul suspectat că a ucis un tânăr de 20 de ani la o petrecere de majorat a fost reținut. Poreclit ”Casapu”, agresorul are 22 de ani
17.09.2023 | 16:44
El este ucigasul lui Sebastian tanarul omorat la un majorat din Iasi Agresorul era poreclit Casapu
Suspectul în cazul crimei de la majorat este poreclit Casapu Sursa foto: Captură de ecran BZI
ADVERTISEMENT

Ucigașul lui Sebastian Butnariu a fost capturat de anchetatori și dus la audieri. La majoratul transformat în tragedie au fost înjunghiate trei persoane dintre care una mortal.

El este ucigașul lui Sebastian, tânărul omorât la un majorat din Iaşi

După audieri, anchetatorii au dispus ca bărbatul de 22 de ani, care este principalul suspect, să fie reținut pentru omor, urmând să ajungă în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile. Potrivit presei locale, agresorul ar fi poreclit ”Casapu”.

ADVERTISEMENT

”La data de 17.09.2023, ora, 01:35, procurorul criminalist a fost sesizat despre faptul că în seara precedenta a avut loc o petrecere de majorat într-un imobil din sat Lunca Cetățuii, comuna Ciurea, județul Iași, în timpul căreia a izbucnit o altercație între tinerii prezenți, iar unul dintre aceștia a fost lovit cu un cuțit și a decedat.

Din primele declarații ale martorilor s-a stabilit ca inculpatul S. A. P. (22 de ani) l-a înjunghiat în zona abdominala pe tânărul B. I. S. (20 de ani) provocându-i plăgi tăiate cu hemotorax, hemopericard prin ruptura de cord, leziuni grave ce au condus în scurt timp la decesul victimei.

ADVERTISEMENT

Inculpatul a fost reținut pentru comiterea infracțiunii de omor, prevăzută de art. 188 alin. (1). C. Pen, urmând sa fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Iași cu propunere de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile”, a declarat prim procurorul Radu Cătălin Țocu, purtător de Cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, citat de BZI.

O petrecere cu final tragic

Reamintim faptul că Sebastian Iulian Butnariu, în vârstă de 20 de ani, a fost ucis cu mai multe lovituri de cuțit în timpul unui conflict izbucnit noaptea trecută la o petrecere de majorat.

ADVERTISEMENT

Potrivit primelor informații, tânărul ar fi intervenit în încercarea de a aplana un conflict între participanții la petrecere, dar a murit pe loc în urma loviturilor de cuțit primite. Motivul conflictului nu este cunoscut la acest moment.

Moartea lui Sebastian a produs o undă de șoc și durere în rândul familiei și prietenilor. În urmă cu doar șase ani, tânărul supraviețuise unui cancer la coloana vertebrală, deși medicii nu îi dădeau prea multe șanse.

ADVERTISEMENT

”Copilul meu mult iubit şi preţuit, ai învins o boala cruntă pe când aveai doar 14 ani, ai luptat şi ai învins, azi în schimb Dumezeu a decis că trebuie să mergi la el printre îngerii săi preferaţi, a decis că eşti prea bun şi prea luminos pentru această lume nedreaptă care ţi-a luat viaţa prea devreme. Drum lin, iubitul meu copil”, a scris tatăl lui Sebastian pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: