Sport

El știe ce se va întâmpla în cazul Sepsi – FC U Craiova. „Dacă vrea Burleanu, toți sunt în joc de glezne!”. Video exclusiv

Cazul Sepsi - FC U Craiova se va judeca miercuri la Comisia de Disciplină. Dumitru Dragomir ar fi surprins ca verdictul să fie rejucarea meciului din minutul în care s-a întrerupt.
13.02.2023 | 19:10
El stie ce se va intampla in cazul Sepsi  FC U Craiova Daca vrea Burleanu toti sunt in joc de glezne Video exclusiv
El știe ce se va întâmpla în cazul Sepsi - Craiova. „Dacă vrea Burleanu, toți sunt în joc de glezne!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Miercuri este aşteptată o decizie în scandalul de xenofobie de la meciul Sepsi – FC U Craiova. Comisia de Disciplină a FRF a amânat de două ori un verdict, însă, cel mai probabil, pe 15 februarie vom afla decizia.

Dumitru Dragomir știe ce se va întâmpla în cazul Sepsi – Craiova: „Dacă vrea Burleanu, toți sunt în joc de glezne!”

Iar lucrurile nu arată roz pentru clubul patronat de Adrian Mititelu. În emisiunea “Profeţiile lui Mitică”, fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal a declarat că este foarte puţin probabil să nu se respecte regulamentele, iar rejucarea ar putea fi dictată doar dacă există o decizie asumată de Comitetul Executiv al FRF:

ADVERTISEMENT

“Eu aş respecta regulamentul. Nu vreau să îmi bat cuie în talpă. Cum nu respecţi regulamentul, cum sar celelalte cluburi pe tine. Nu există rejucarea în regulament, nici în lege. Dacă în Comitetul Executiv al FRF se va asuma acest lucru, poate să se dea rejucare din minutul întreruperii.

Comitetul Executiv poate să facă orice. Dacă vrea Burleanu, toţi sunt în joc de glezne. Moral este să respecţi regulamentele şi legile. Imoral este să faci în favoarea ta ceva prin care încalci legile. 

ADVERTISEMENT

Mititelu nu are nicio vină. Nici el şi nici fiul său. Din punct de vedere regulamentar spun unii că trebuia să îi scoată. Ce să-i îi scoţi? Păi 80-100 au făcut revoluţii în ţări mai mari decât România”, a declarat Dragomir la “Profeţiile lui Mitică”. VEZI VIDEO AICI.

Fanii oltenilor, fără incidente în meciul cu Rapid: “Îmi era teamă că vor face niște nenorociri. Dar acum nu îmi mai e”

După ce Andrei Chivulete a oprit definitiv meciul dintre Sepsi şi FC U Craiova, Adrian Mititelu a luat decizia de a închide tribunele pe “Ion Oblemenco” la meciul de pe teren propriu al oltenilor cu U Cluj, scor 5-0.

ADVERTISEMENT

Fanii oltenilor au făcut deplasarea în Giuleşti la meciul cu Rapid, însă nu au existat incidente. Următorul meci al Craiovei lui Mititelu va avea loc lunea viitoare, împotriva celor de la FC Voluntari, şi fanii vor avea acces pe stadion:

„A fost o chestie de moment. Îmi era teamă că vor face niște nenorociri. Dar acum nu îmi mai e. Vor fi niște restricții, dar oamenii vor intra la meci. Oricum, urmează două meciuri cu echipe care nu atrag așa mult“, a declarat Mititelu după victoria din Giuleşti.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova mai speră la play-off după victoriile consecutive cu U Cluj şi Rapid, însă dacă va pierde la masa verde cu 0-3 meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe, şansele echipei lui Napoli se vor diminua serios.

ADVERTISEMENT