Sport

La Liga, etapa 27. Valladolid și-a dat afară antrenorul după dezastrul cu Real Madrid

Vezi aici în format LIVE stream Elche - FC Barcelona, Real Madrid - Valladolid, precum și alte șapte partide din etapa 27 din La Liga.
03.04.2023 | 18:02
La Liga etapa 27 Valladolid sia dat afara antrenorul dupa dezastrul cu Real Madrid
Antrenorul echipei Valladolid, Pacheta, a fost dat afară după eșecul usturător din meciul cu Real Madrid, scor 0-6. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT
03-04-2023
21:02

Valencia, remiză chinuită cu Rayo Vallecano

Valencia a terminat la egalitate, pe teren propriu, scor 1-1, cu Rayo Vallecano, în ultimul meci al etapei a 27-a din La Liga și tremură în continuare pentru salvarea de la retrogradare.

Oaspeții au deschis scorul prin Comesana (9), iar ”liliecii” au reușita egalarea prin penalty-ul transformat de Kluivert (81) și se mențin chinuit deasupra liniei de retrogradare.

lli

03-04-2023
15:12

Și Valladolid și-a demis antrenorul

Antrenorul echipei Valladolid, Pacheta, a fost dat afară după eșecul usturător din meciul cu Real Madrid, scor 0-6.

Tehnicianul în vârstă de 55 de ani, care a reușit promovarea în La Liga după un singur sezon petrecut în liga a doua, a stat pe banca celor de la Valladolid timp de 75 de meciuri.

După disputarea a 29 de etape din campionatul spaniol, Valladolid ocupă poziția a 16-a, cu 28 de puncte, unul mai mult decât prima formație aflată pe loc retrogradabil.

03-04-2023
07:37

Espanyol și-a schimbat antrenorul după patru înfrângeri consecutive

Espanyol traversează o perioadă slabă în campionat, iar Diego Martinez, antrenorul formației din Barcelona, este pe picior de plecare. Deși nu a fost anunțat oficial, fostul fotbalist este ca și plecat, iar în locul său este așteptat Luis Garcia, anunță Marca.

Mutarea care urmează să se realizeze îi încântă pe fani. Luis Garcia a făcut parte din lotul lui Espanyol la ultimul trofeu câștigat în Copa del Rey contra Zaragozei și a fost pe teren la finala UEFA pierdută de Espanyol la Glasgow în fața Sevillei în 2007. 

Luis Garcia și-a început cariera de antrenor în 2019 când a preluat juniorii echipei Damm. După trei sezoane petrecute la clubul spaniol din Barcelona, Luis Garcia a antrenat în prima parte a sezonului pe RSC Internacional de Madrid. Luis Garcia va sta pe banca lui Espanyol cel puțin până la finalul sezonului. 

02-04-2023
21:12

Rezultatele partidelor de duminică, 2 aprilie, din La Liga

Rezultatele înregistrate în partidele jucate duminică, 2 aprilie, în etapa a 27-a din La Liga.

  • Celta Vigo – Almeria 2-2 (Seferovic 10, Perez 42 / Babic 7, Piogmal 32)
  • Real Madrid – Valladolid 6-0 (Rodrygo 22, Benzema 29, 32, 36, Asensio 73, Lucas 90+1)
  • Villarreal – Real Sociedad 2-0 (Parejo 77, Jackson 81)
  • Atletico Madrid – Betis Sevilla 1-0 (Correa 86)

lli

02-04-2023
13:19

Real Madrid - Valladolid 6-0 (Rodrygo 22, Benzema 29, 32, 36, Asensio 73, Lucas 90+1)

Vezi aici cele mai importante faze

Min.90+1 – GOOOL Real Madrid!!! Lucas face 6-0 din pasa lui Hazard.

Min. 73 – GOOOL Real Madrid!!! Asensio își trece și el numele pe lista marcatorilor după o pasă a lui Rodrygo.

Min. 36 – GOOOL Real Madrid!!! Benzema reușește hattrick-ul cu 0 reluare pe spate din 6 metri, după o centrare a lui Rodrygo.

Min. 32 – GOOOL Real Madrid!!! Vinicius îi așează mingea lui Benzema, francezul trece de un fundaș și de la 18 metri trimite mingea în vinclu.

Min. 29 – GOOOL Real Madrid!!! Vinicius dă o centrare înșelătoare între fundaș și portar care se feresc să intervină și Benzema marchează cu capul din plonjon.

Min. 22 – GOOOL Real Madrid!!! Asensio ia o acțiune pe cont propriu din jumătatea sa, ajunge în marginea careului, îi pasează lui Rodrygo și brazilianul înscrie cu un șut plasat.

Min. 1 – A început meciul.

Echipele de start la meciul Real Madrid – Valladolid.

  • Real Madrid: Courtois – Lucas Vazquez, Militao, Alaba, Camavinga – Kroos, Tchouameni, Asensio – Rodrygo, Benzema, Vinicius. Rezerve: Lopez, Lunin – Carvajal, Ceballos, Hazard, Modric, Odriozola, Rodriguez, Vallejo, Valverde. Antrenor: Carlo Ancelotti.
  • Valladolid: Asenjo – Fresneda, Fernandez, El Yamiq – L. Perez, Mesa, Hongla, Monchu, Rosa – Plata, Leon. Rezerve: Masip – Aguado, Amallah, Escudero, Kenedy, Larin, K. Perez, Plano, Sanchez, Torres. Antrenor: Pacheta.
01-04-2023
18:30

Elche - Barcelona 0-4 (Lewandowski 20, 66, Ansu Fati 56, Ferran Torres 70)

Vezi aici cele mai importante faze

Final de meci – Barcelona câștigă fără probleme pe terenul lui Elche, scor 4-0, și se distanțează la 15 puncte de Real Madrid.

lli

Min. 70 – GOOOL Barcelona!!! Lewandowski dă o pasă genială de peste 50 de metri, Ferran Torres preia, pătrunde în centru și marchează cu un șut plasat de la 16 metri.

Min. 66 – GOOOL Barcelona!!! Lewandowski face ”dubla” după o pasă pe culoar primită de la Gavi.

Min. 56 – GOOOL Barcelona!!! Ansu Fati primește o pasă în propria jumătate de la Ferran Torres, se lansează într-o cursă frumoasdă și marchează cu un șut de la 18 metri.

Min. 20 – GOOOL Barcelona!!! Lewandowski deschide balul cu un șut din careu, după o recentrare cu capul a lui Araujo.

Min. 1 – A început meciul.

Echipele de start la meciul Elche – Barcelona.

  • Elche: Badia – Palacios, Bigas, Blanco – Carmona, Mascarell, Gumbau, Clerc – Tete Morente, Fidel – Milla. Rezerve: Werner – Chetauya, Collado, Gonzalez, Guti, Josan, Lirola, Magallan, Mercau, Ponce, Verdu. Antrenor: Sebastian Beccacece.
  • Barcelona: Ter Stergen – Araujo, Kounde, Marcos Alonso, Jordi Alba – Sergi Roberto, Eric Garcia, Gavi – Ferran Torres, Lewandowski, Ansu Fati. Rezerve: Pena, Tenas – Alarcon, Balde, Busquets, Casado, Garrido, Kessie, Pedrola, Torre. Antrenor: Xavi Hernandez.
01-04-2023
18:29

Rezultatele de sâmbătă, 1 aprilie, din La Liga

Rezultatele înregistrate în partidele jucate sâmbătă, 1 aprilie, în etapa a 27-a din La Liga.

  • Girona – Espanyol Barcelona 2-1 (Martinez 53, Stuani 88 pen. / Braithwaite 74)
  • Athletic Bilbao – Getafe 0-0
  • Cadiz – FC Sevilla 0-2 (Ocampos 51, En Nesyri 74)

lli

01-04-2023
08:03

Mallorca - Osasuna 0-0, în primul meci al etapei din La Liga

Mallorca și Osasuna, două dintre echipele cu cele mai slabe ofensive din Primera Division, au terminat la egalitate în prima partidă din etapa 27. Iată cum arată clasamentul.

Primera Division, clasament. Sursă foto: Flashscore.ro

În acest weekend, care face trecerea dintre luna martie la luna aprilie, începând de vineri, 31 martie și terminând luni, 3 aprilie, se joacă partidele din cadrul etapei a 27-a din La Liga. Liderul FC Barcelona pare a avea o misiune facilă pe terenul ca și retrogradatei Elche, ultima clasată, în timp ce Real Madrid primește acasă vizita altei formații în suferință, Valladolid, patronată de fostul atacant al galacticilor, brazilianul Ronaldo.

Elche – FC Barcelona și Real Madrid – Valladolid, partidele primelor două clasate din etapa 27 din La Liga

În etapa 27 din La Liga primele două clasate au meciuri foarte ușoare, pe care în mod normal trebuie să le câștige la pas. Liderul FC Barcelona, care a făcut un imens pas spre titlu după ce și-a învins marea rivală Real Madrid cu 2-1 pe Nou Camp, merge la ultima clasată, Elche și ar fi o mare bombă ca gruparea catalană să nu revină cu cele trei puncte.

ADVERTISEMENT

Real Madrid primește vizita altei echipe care trăiește cu sufletul la gură, Valladolid și la fel ar fi mare surpriză dacă nu ar bifa cele trei puncte. Foarte interesant va fi meciul Atletico Madrid – Betis Sevilla, andaluzii încercând să se mențină aproape de locul 4, Real Sociedad, în lupta pentru ultimul loc de Champions League. Real Sociedad are și ea o partidă grea, pe terenul celor de la Villarreal.

Vineri, 31 martie, ora 22:00

  • Mallorca – Osasuna

Sâmbătă, 1 aprilie

  • ora 15:00 Girona – Espanyol Barcelona
  • ora 17:15 Athletic Bilbao – Getafe
  • ora 19:30 Cadiz – FC Sevilla
  • ora 22:00 Elche – FC Barcelona
ADVERTISEMENT

Duminică, 2 aprilie

  • ora 15:00 Celta Vigo – Almeria
  • ora 17:15 Real Madrid – Valladolid
  • ora 19:30 Villarreal – Real Sociedad
  • ora 22:00 Atletico Madrid – Betis Sevilla

Luni, 3 aprilie, ora 22:00

  • Valencia – Rayo Vallecano

Cine transmite la TV Elche – FC Barcelona și Real Madrid – Valladolid

Foarte multe meciuri din etapa 27 din La Liga vor putea fi urmărite pe micile ecrane. Doar una dintre cele zece partide ale acestei runde nu este televizată. Este vorba despre meciul Athletic Bilbao – Getafe, care se joacă sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 17:15 pe stadionul echipei basce. În rest, toate celelalte nouă meciuri sunt televizate.

ADVERTISEMENT

În cap de listă sunt partidele primelor două claasate, FC Barcelona și Real Madrid, la Elche și respectiv acasă cu Valladolid. Foarte importante pentru zona UUEFA sunt și jocurile Atletico Madrid – Betis Sevilla și Villarreal – Real Sociedad. În zona fierbinte derbyul andaluz Cadiz – FC Sevilla și cel catalan, Girona – Espanyol, sunt alte oferte de luat în seamă.

Vineri, 31 martie

  • ora 22:00 Mallorca – Osasuna (Prima Sport 1)

Sâmbătă, 1 aprilie

  • ora 15:00 Girona – Espanyol (Digi Sport 2, Orange Sport 2, Prima Sport 3)
  • ora 19:30 Cadiz – FC Sevilla (Orange Sport 3)
  • ora 22:00 Elche – FC Barcelona (Digi Sport 2, Orange Sport 2, Prima Sport 2)
ADVERTISEMENT

Duminică, 2 aprilie

  • ora 15:00 Celta Vigo – Almeria (Digi Sport 2, Orange Sport 2)
  • ora 17:15 Real Madrid – Valladolid (Digi Sport 2, Orange Sport 2, Prima Sport 2)
  • ora 19:30 Villarreal – Real Sociedad (Digi Sport 2, Orange Sport 2)
  • ora 22:00 Atletico Madrid – Betis Sevilla (Digi Sport 4, Orange Sport 3, Prima Sport 3)

Luni, 3 aprilie

  • ora 22:00 Valencia – Rayo Vallecano (Digi Sport 3, Orange Sport 3, Prima Sport 3)

Meciuri lejere pentru FC Barcelona și Real Madrid în etapa 27 din La Liga

FC Barcelona este aproape campioană la un avans de 12 puncte peste marele dușman de o viață Real Madrid. Însuși Carlo Ancelotti, antrenorul madrilenilor, recunoștea faptul că lupta la titlu s-a încheiat și felicită formația catalană. În schimb antrenorul Xavi Hernandez cere în continuare concentrare maximă, pentru că nimic nu a fost decis.

Barcelona merge la Elche, la echipa care este ca și retrogradată. Fără Pedri și Dembele catalanii se pot descurca pentru că Gavi, Lewandowski și Rafinha au suficientă calitate pentru a rezolva partida de pe terenul lanternei. Real Madrid, a cărei prioritate de acum este Champions League, va juca acasă cu Valladolid, formație care se bate și ea pentru a rămâne în La Liga.

Atletico Madrid – Betis Sevilla și Villarreal – Real Sociedad meciuri pentru Europa în etapa 27 din La Liga

Dacă problema titlului pare a fi rezolvată, cu FC Barcelona distanțându-se decisiv, în schimb bătălia pentru locurile europene este foarte pasionantă. Pentru locul 4, de Champions League, există două opțiuni, Real Sociedad și Betis Sevilla, prima având trei puncte peste a doua.

Real Sociedad joacă la Villarreal, care după ieșirea surpriză din Conference League, se întoarce cu toate pânzele sus la campionat, obiectivul fiind un loc de Conference League sau de Europa League. Concurenta lui Real Sociedad, echipa din Sevilla, are și ea o deplasare foarte dificilă, la Madrid, pe terenul lui Atletico.

ADVERTISEMENT