Life

Elena Băsescu, adevărul despre operațiile estetice suferite de-a lungul timpului. Cum arată acum

26.08.2020 | 18:34
Elena Basescu adevarul despre operatiile estetice suferite dea lungul timpului Cum arata acum
ADVERTISEMENT

Elena Băsescu se numără printre persoanele publice care, nemulțumite de aspectul fizic, au trecut pragul cabinetelor medicilor esteticieni. Fiica cea mică a fostului șef de stat, Traian Băsescu, s-a schimbat mult de-a lungul anilor, iar acum arată mai frumoasă ca niciodată.

EBA, așa cum este cunoscută în lumea mondenă, a recurs la unele intervenții chirurgicale când poate nici nu avea nevoie. Înzestrată cu buze voluminoase de la mama natură, vedeta și-a dorit mai mult și a apelat la acid hialuronic pentru buze senzuale și pline.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a optat pentru această procedură în două rânduri, ca ulterior să mai facă un „retuș” la nivelul feței. Fostul europarlamentar și-a făcut rinoplastie și chiar și-a operat coapsele pentru a scăpa de „aripioare”. Mai mult decât atât, vedeta are la activ numeroase tratamente pentru curățarea tenului.

Elena Băsescu, schimbată complet de operațiile estetice

Fiica cea mică a fostului președinte al României a slăbit enorm în ultima vreme, mai ales că s-a îngrășat destul de mult în perioada celor 3 sarcini, EBA fiind mama a două fetițe și un băiat. Doi copii provin din căsnicia cu Bogdan Ionescu, în timp ce al treilea, o fetiță, din relația cu Cătălin Tomata.

ADVERTISEMENT

Vedeta a slăbit spectaculos și se mândrește cu un trup de invidiat. Fostul fotomodel poate purta orice ținută pentru că toate îi vin extrem de bine. În plus, Elena Băsescu chiar are o linie vestimentară unde croiește ținute asortate pentru familia sa, dar și pentru vânzare.

Bruneta are un corp armonios, frumos întreținut la sala de sport. Bine proporționată, Elena Băsescu face ravagii pe rețelele de socializare datorită imaginilor pe care le postează, în special cele în care apare în costum de baie, pe litoral.

ADVERTISEMENT

Fostul model, din nou în politică? Pe cine susține Elena Băsescu

Elena Băsescu a absolvit Facultatea de Relații Comerciale Financiar Bancare Interne și Internaționale, în anul 2014, ca la finalul carierei de model să se implice în politică. Bruneta și-a urmat tatăl la finalul anilor 2000, perioadă în care celebrul său părinte, Traian Băsescu era președintele țării.

A fost aleasă în funcția de secretar general al Organizației de Tineret a Partidului Democrat-Liberal la începutul lui 2008, iar un an mai târziu s-a înscris în cursa pentru Parlamentul European.

ADVERTISEMENT

În 2016 s-a angajat la Camera de Comerț și Industrie, la departamentul de Relații Internaționale, iar acum susține candidatura unei profesoare din Constanța care se află înscrisă pe listele PMP. Reșit Florentina candidează pentru funcția de Preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa.

„Mă bucură curajul ei de a face pasul spre politica mare, sunt convinsă că va avea succes în tandemul pe care îl face alături de Claudiu Palaz şi cred că ar fi un lucru minunat pentru constănţeni să aibă în fruntea Consiliului Judeţean o femeie atât de bine pregătită şi determinată să schimbe lucrurile în bine”, a scris EBA pe pagina de Facebook.
ADVERTISEMENT
Tags: