Life

Elena Băsescu, în doliu. Fiica lui Traian Băsescu a pierdut o persoană dragă

Elena Băsescu este în doliu. Fiica lui Traian Băsescu, fostul președinte al României, a pierdut o persoană apropiată. Ce a postat în mediul online.
14.04.2023 | 17:58
Elena Basescu in doliu Fiica lui Traian Basescu a pierdut o persoana draga
Pe cine a pierdut Elena Băsescu. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Moment dureros pentru Elena Băsescu. Fiica fostului șef al statului, Traian Băsescu, este în doliu. Tânăra a pierdut o persoană apropiată și și-a exprimat regretul pe rețelele de socializare. A postat o imagine cu cea care a plecat în lumea de dincolo.

Elena Băsescu, în doliu. Pe cine a pierdut fiica lui Traian Băsescu

”Drum lin, Alina!” a scris Elena Băsescu, în dreptul unei imagini de la un instastory, în care se află alături de persoana care a murit cu puțin timp înainte de Paști. Cele două par foarte apropiate în fotografie, fiind îmbrățișate, semn că aveau o prietenie strânsă.

ADVERTISEMENT
Elena Basescu in doliu
Elena Basescu, alaturi de persoana pe care a pierdut-o. Sursa foto: captură Instastory

 

Elena Băsescu este de ceva timp retrasă din lumea showbizului. Dacă în urmă cu câțiva ani era pe primele pagini ale ziarelor, de când s-a căsătorit și mai apoi a divorțat, s-a dedicat mai mult familiei. Fiica fostului președinte al țării, Traian Băsescu, a avut un mariaj cu Bogdan Ionescu, alias ”Syda”.

Elena Băsescu și Bogdan Ionescu și-au unit destinele în 2012, dar patru ani mai târziu au decis să meargă pe căi separate. Din rodul iubirii lor au rezultat doi copii, respectiv o fetiță pe nume Sofia, și un băiat pe nume Traian, botezat după bunic. De altfel, Elena Băsescu mai are încă o fetiță, Anastasia, din relația cu Cătălin Gheorghe, un afacerist mai tânăr decât ea cu 12 ani.

ADVERTISEMENT

Elena Băsescu a cochetat cu politica în trecut. A făcut parte din PDL, partid din care era și tatăl ei, Traian Băsescu, a fost europarlamentar în perioada 2009-2014, și secretar general al Organizației de Tineret a Partidului Democrat-Liberal din România.

În 2020, Elena Băsescu și-a încercat norocul din nou cu formațiunea politică a tatălui său, PMP. Concret, în urmă cu trei ani, Elena Băsescu a candidat cu PMP la alegerile parlamentare, dar partidul nu a întrunit procentajul necesar pentru a intra în Parlament.

ADVERTISEMENT

”Sunt foarte mulțumită cu viața pe care o am în acest moment. Nu știu către ce mă voi îndrepta în viitor. Nu spun nu nici unei viitoare reîntoarceri în politică pentru că încă sunt foarte interesată de ce se întâmplă, dar îmi doresc să mai crească copiii”, spunea Elena Băsescu într-o emisiune TV.

Elena Băsescu lucrează la Aleph News. Cu ce se ocupă la postul lui Adrian Sârbu

În prezent, Elena Băsescu lucrează în jurnalism. A fost angajată la începutul acestui an, la Aleph News, postul deținut de Adrian Sârbu. Acolo, ea are funcția de redactor politic, adică scrie știri din acest domeniu. La un moment dat, a stârnit controverse printre apropiați, după ce a postat o fotografie pe Instagram în care apare în regie.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Elena Basescu (@elenabasescu)

Ulterior, colegi de ai Elenei Băsescu din redacție au venit cu explicații. Au transmis pentru Click! faptul că Elena Băsescu doar s-a fotografiat din regie, însă în continuare se ocupă de scrierea știrilor din domeniul politic: ”Elena nu face regie, s-o fi pozat și ea pe acolo nimic mai mult. Ea este redactor pe politic, atât”.

ADVERTISEMENT