Life

Elena Băsescu şi-a îndeplinit dorinţa: A intrat în presă! Pentru ce trust ar urma să lucreze

Elena Băsescu a reușit să își îndeplinească marea dorință pe plan profesional. Fiica fostului președinte, Traian Băsescu, a intrat în presă.
04.01.2023 | 17:57
Elena Basescu sia indeplinit dorinta A intrat in presa Pentru ce trust ar urma sa lucreze
Elena Băsescu a intrat în presă. Ce job va avea de acum fiica fostului președinte. Sursă foto: Instagram/ colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Elena Băsescu a fost până recent mamă cu normă întreagă. Se pare însă că acum, fiica fostului președinte, Traian Băsescu, a reușit să își îndeplinească un mare vis, iar lucrurile se vor schimba.

Marele vis al Elenei Băsescu a devenit realitate

Dacă ne amintim, în urmă cu mai bine de zece ani, Elena Băsescu a fost în redacția ”Libertatea”, unde a scris și un interviu pe care i l-a luat cântărețului Cornel Constantiniu.

ADVERTISEMENT

La acel moment, fiica fostului președinte al României, care în prezent are 42 de ani, se arăta extrem de încântată de întreaga experiență.

Deși nu credea că meseria de jurnalist este una atât de plăcută, se pare că perspectiva i s-a schimbat. Tot atunci, Elena Băsescu povestea că își dorește să devină la un moment dat jurnalist de investigații, în ciuda faptului că domeniul este unul dificil.

ADVERTISEMENT

“A fost o experiență foarte plăcută pentru mine. Nu mă așteptăm să mă simt atât de bine în această postura, cea de jurnalist. Aș repetă oricând această zi.

Aș vrea însă să fiu un jurnalist de investigații. Știu că este un domeniu dificil, dar mă tentează investigațiile jurnalistice pe spectrul politic”, spunea Elena Băsescu, în urmă cu ani buni.

ADVERTISEMENT

Iată că acum, după ce a devenit și mamă, visul Elenei Băsescu este realitate. Surse au declarat pentru ziare.com că Elena Băsescu ar fi intrat în presă.

Ce job va avea de acum Elena Băsescu

Aceasta ar fi semnat cu cei de la Aleph News, trust deținut de fostul patron al Pro Tv, Adrian Sârbu. Aceleași surse au mai spus că Elena Băsescu ar fi ajuns în redacție chiar astăzi, fiind încă în perioada de acomodare.

ADVERTISEMENT

Ce rol va avea Elena Băsescu la Aleph News? Sursele ziare.com spun că aceasta ar urma să scrie știri în timpul programului de muncă, alături de alți redactori.

Noul job s-ar putea să fie o provocare mare pentru fiica fostului președinte, având în vedere că aceasta nu a mai activat de ceva timp în acest domeniu.

În perioada 2009-2014, Elena Băsescu a fost europarlamentar, iar mai apoi, în anul 2016 a lucrat la Camera de Comerț și Industrie, la departamentul de Relații Internaționale.

Amintim faptul că ultimii ani, fiica fostului președinte a trecut printr-o transformare radicală. Aceasta a slăbit enorm după ce a născut din nou și de asemenea, a devenit și mult mai activă.

ADVERTISEMENT